nie nalezy sie zbytnio kierowac opiniami w internecie (1) Radzilbym sie nie nastawiac na jakas rewelacje lub nawet zbytnia poprawe... adam ks 1977 Klimatyczne miejsce - pełen relaks. (1) Salon jest przytulny i bardzo klimatyczny. Oryginalny tajski wystrój,... Mariola Rewelacja! (1) Uwielbiam to miejsce. Za kazdym razem kiedy odwiedzam Sopot-odwiedzam wlasnie... Magdalena
Po prostu BAJKA (1) zależało mi na masażu sportowym, czytałem w necie opinie że tajski masaż... Patryk Co to za brednie? (2) Nie warto wdawać się w jakieś głębokie wywody z kimś, kto najwyraźniej... Sławek High quality in Sopot : simply the best ! (1) I was yesterday once again in this marvellous place wich is really a little... Marc Petit Moim zdaniem- salon z klasą. (1) Jestem stałą bywalczynią tegoż salonu i absolutnie nie zgadzam się z opiniami... RD A dla mnie to jeden z lepszych salonów masażu w Polsce (1) Jestem stałym gościem oriental thai massage i bardzo lubię zarówno wystrój... Domino Lepiej niż Tajlandii (1) Mieszkałam na Dalekim Wschodzie kilka lat i spragniona oryginalnego masażu... Anna