Orlex

Temat dostępny też na forum: Wejherowo Reda Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Hej!!!!

Szukam opinii na temat tego developera.
Może ktoś mieszka i może podzielić się swoimi uwagami i spostrzeżeniami.

:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Orlex

ja osobiście nie mieszkam w blokach od tego dewelopera ale ludzie chwalą buduja w większości w wejherowie, rumi i redzie:)

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja słyszałam że są tanie ale złej jakości, szczególnie jeżeli chodzi o elektrykę
ale szczegółow nie znam, musiałabym podpytać się mamy...ona ma znajomych co kupili tam mieszkania i sa niezadowoleni

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wszędzie tylko nie tam!! mieszka w takim bloku moja koleżanka i powiedziała ze po roku musiałą robic remont bo jej ściany pękały:(

o kurde !!!
To nie fajnie ;(
Za pół roku wprowadzamy się do Wejherowa ;(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Aż tak źle chyba nie jest :-) Znam kilka osób, które miszkają w domach z Orlexu i sobie chwalą. Na pewno nie radzę wprowadzać się od razu - trzeba porządnie osuszyć mieszkanie i dopiero wtedy się wprowadzać. Koleżanki siostra miała małe problemy z grzybem, ale w miarę szybko udało się go zlikwidować. Mam nadzieję, że trochę Cię pocieszyłam :-)
PS. Gratuluję wyboru Wejherowa - piękne miasto i fajni mieszkańcy (np. ja ;-))

Inne tematy z forum

Nienawidzę gotować (177 odpowiedzi)

Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :) Ja nienawidzę...

Zaintertesowania, hobby, pasje... jak to znaleźć? (116 odpowiedzi)

Witam. Nie mam żadnych zainteresowań, hobby czy pasji, chciałabym to zmienić, żeby czymś się...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...