Mariola OP - opinia (1) Już po pierwszej wizycie wiedziałam, że trafiłam w najlepsze ręce pod słońcem... Mariola OP Magdalena C - opinia (1) Do gabinetu doktora Wolniewicza trafiłam dzięki bardzo dobrym opiniom w... Magdalena C Naprawde Polecam (1) Polecam dr Adam Wolniewicza, pełen profesjonalizm. Miałem ekstrakcje zęba... Pablo
REWELACJA (1) Jestem bardzo zadowolona z doktora Wolniewicza, który wykonywał już w moim... Zosia Rozczarowanie (2) Po tylu pozytywnych opiniach, myslalam ze jest to gabinet gdzie liczy sie... Marta Dr Adam Wolniewicz jest moim dentystą od 17 lat! (1) Odkryłam go jako lekarza już w czasie jego studiów w Akademii Medycznej w... Marzena B. dr Wolniewicz to najlepszy dentysta u jakiego się leczyłam (1) Od kilku już lat leczę zęby w gabinecie dr Wol niewicza w Dental Aesthetics i... Barbara Jezierska brzydula - opinia (1) fachowa obsługa, sympatyczna atmosfera, bezstresowe wizyty, kompleksowość... brzydula Piękne licówki i koronki - dr Wolniewicz (1) Witam forumowiczów, dla wszystkich zainteresowanych pięknym uśmiechem, bardzo... Marion Wdzięczna pacjenta Dental Aesthetics (1) Jestem pod wielkim wrażeniem usług świadczonych przez cały personel Dental... Ala W Profesjonalny gabinet stomatologiczny (1) Korzystam z usług dental aesthetics i doktora Adama Wolniewicza od siedmiu... Hanna Szymońska Gabinet godny polecenia. (1) Powyższe oceny nie są na wyrost. Z gabinetu korzysta i korzystała cała moja... Sabina Jasiak dr Wolniewicz -świetny lekarz (1) Leczę się w gabinecie dr Wolniewicza od 6 lat.Jestem bardzo zadowolona z... Agnieszka W.