Marcin - ocena (1) Szybki do zrealizowania termin. Problem z wrastającym paznokciem. Po 2... Marcin Agata - ocena (1) Specjalistyczna diagnoza i pomoc z naderwanym mięśniu uda. polecam Agata Alicja - ocena (1) Profesjonalnie i miło. Polecam ! Alicja
Emil - ocena (1) Specjaliści w swoich fachu, ból pleców zniknął ️ Emil Jola - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z masażu mięśni twarzy i głowy. Cierpię na bóle... Jola Daniel - ocena (1) Kontuzja na treningu ból piszczeli jedna wizyta terapia manualną i ulga będę... Daniel Mateusz - ocena (1) Łokieć bolał mnie od dawna 3wizyty i już nie boli polecam Mateusz Iza - ocena (1) Pierwszy raz w Państwa placówce z bólem lędźwiowego i niespodzianka terapia i... Iza kinga - ocena (1) ból kręgosłupa szyjnego znacznie zmalał po terapii manualnej u \p. Martyny kinga Marek - ocena (1) Bardzo profesjonalna obsługa. Po wizycie jestem bardzo zadowolony z usługi.... Marek Sylwia - ocena (1) Fantastyczna, szybka i profesjonalna pomoc w miłej atmosferze ;) Sylwia Zofia - ocena (1) Polecam, ból szybko minął Zofia Maria - ocena (1) Rewelacja ulga w bólu już po pierwszym zabiegu polecam z całego serca Maria Ewa - ocena (1) Bardzo przyjazne i profesjonalne miejsce, korzystałam zarówno z usług... Ewa MP - ocena (1) Rehabilitacja na najwyższym poziomie. Po operacji kolana wróciłam do... MP Marta - ocena (1) Polecam z całego serca! Fachowa kadra, wszystko wytłumaczone krok po kroku.... Marta Beata - ocena (1) Jestem zadowolona z wizyt. Bardzo profesjonalni specjaliści, przy których... Beata Kasia - ocena (1) Super atmosfera, indywidualne podejście i już widze u siebie poprawę! Kasia Piotr - ocena (1) Leczenie kurzajek to przyjemność w tej klinice. Córka zamiast się cieszyć... Piotr Magda - ocena (1) Gorąco polecam! Po złamaniu kostki korzystałam z ich usług rehabilitacyjnych,... Magda