Ortodonta Anna Urbaniak - Gdańsk Zaspa

Czy ktoś z was leczy się u dr Urbaniak na Zaspie? Myślę nad aparatem stałym, cena nie jest najniższa. Doktor sugeruje mi usunięcie dwóch zębów na potrzeby leczenia - a zębów mam mało bo nie wszystkie wyrosły, i nie wiem co o tym myśleć...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Ortodonta Anna Urbaniak - Gdańsk Zaspa

Dzień dobry!Podobnie planuję leczenie ortodontyczne i zastanawiam się nad wyborem właśnie dr Urbaniak. Niestety nie mam w swoim otoczeniu osób, które mogłabym dopytać i poprosić o opinię, zatem czy mogłabyś podzielić się swoimi doświadczeniami związanymi z dr Urbaniak;czy się zdecydowałaś na leczenie u tej specjalistki i usunięcie zębów, czy może jednak poddałaś się leczeniu w innym miejscu?Dziękuję pięknie za odpowiedź i pozdrawiam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Z Trójmiasta moge polecić dr Marcin Niekra , dr Maria Niekra
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dziękuję pięknie za polecenie:)

Witaj,

póki co odłożyłam w czasie leczenie, postanowiłam najpierw uzbierać gotówkę i wtedy zacznę walczyć.

Witam!Dziękuję za odzew!Czy pomimo tego rozważasz nadal leczenie u p. doktor czy udałaś się jeszcze do kogoś na konsultację?Dzięki jeszcze raz i powodzenia w dążeniu do jak najszybszej realizacji planów:)Pozdrawiam:)

Inne tematy z forum

Endometrioza (48 odpowiedzi)

Hej Kochane Forumki :) Mam małe pytanie ponieważ niewiele znalazłam na ten temat na forum :(...

Nie mogę osiągnąć orgazmu (5 odpowiedzi)

Witam kochając się z partnerem nie mogę dojść do orgazmu czy to jest stan normalny?

Co Wam pomaga na łuszczycę skóry głowy? (4 odpowiedzi)

A czy ktoś moze choruje na łuszczyce skóry głowy? Co Wam pomaga?