Ortodonta Gdańsk

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Rodzina i dziecko
Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego ortodonte w Gdańsku? Znalazłam na internecie Justyne Gibas (gabinet przymorze) i Justyna Czapla (chełm) mają niskie ceny tylko nie wiem jak z kompetencją.
Bardzo proszę o opinię dotyczące ortodontów z Gdańska i opini na temat aparatów stałych, zastanawiam się nad szafirowym
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Ortodonta Gdańsk

dodam że ortodonta dla dorosłych, nie dla dzieci (nie wiem czy to ma zanczenie:) )
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nikt się nie orientuje?

http://www.orthodentica.pl/
polecam,prowadzi moje leczenie i jest bardzo kompetentną osobą. ceny ne są wygórowane.

aaa, co do aparatu to lepiej posłuchać jaki proponuje lekarz,mialam doświadczenie z kilkoma propozycjami jak się przymierzałam do aparatu i zdecydowalam sie na damona.

a ja polecam dr Skowronek przyjmuje na Kartuskiej, swietny lekarz dla ktorego pacjent jest najwazniejszy, moj maz wlasnie skonczyl leczenie u pani doktor, efekt koncowy taki jak mial byc, nawet wizyty byly dostosowane do trybu pracy meza czyli czesto nie w ramach pracy gabinetu, co bylo dla nas bardzo dobrym ulatwieniem

właśnie wyczytałam że te aparaty damon skracają czas jego noszenia i nie sprawiają bólu jak te zwykłe. Z tym że ja chciałam żeby ten aparat był przezroczysty. Zależy mi również żeby był to gabinet dosyć tani bo cena za przezroczysty aparat i tak jest ogromna.

Zastanawiam się też czy przed założeniem aparatu trzeba mieć wszystkie zęby zdrowe czy można je leczyć już z założonym aparatem?

wszystko zalezy od wady zgryzu moze sie okazac ze to o czym czytalas nie bedzie odpowiednie dla twojej wady

cześć roli! pisałaś tego posta krótko po zakończeniu leczenia?? Możesz odświeżyć opinię z perspektywy? Jestem ciekawa czy wada nie zaczęła się cofać, itp?? Sama zastanawiam się nad założeniem aparatu u dr Skowronek

Co prawda dopiero zaczęłam swoją przygodę z aparatem ortodontycznym, ale już na wstępie mogę stwierdzić, że dr Justyna Horoszko- Czapla jest osobą kompetentną, a przy tym niezwykle miłą i sympatyczną. Cechuje ją fachowość, terminowość, zaangażowanie i czas dla pacjenta. Polecam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja polecam ortodontę z Jaśkowej Doliny
Klinika Zdrowego Uśmiechu dr. Ela
http://www.niemazeboli.pl/

Usługa ortodontyczna w przyzwoitych cenach

Przed założeniem aparatu wszystkie zęby muszą być wyleczone. Moja ortodontka prosiła o przyniesienie zaświadczenia od stomatologa, że wszystko jest OK.

Moja dentystka poleciła mi panią doktor Parulską-Guzewicz, czyli właśnie z gabinetu Orthodentica.
Od pięciu miesięcy mam aparat (damon estetyczny). Lekarka jest fachowa, miła, zawsze odpowiada na pytania i interesuje się pacjentem. W razie "awarii" aparatu przyjmuje jak najszybciej. Jestem bardzo zadowolona.
Powodzenia!

Agata* napisz proszę o swoich odczucach po założeniu apartau. Też się przymierzam, jaka cena, i obsługa?Też chciałabym zakładam Damona. Pozdr

ja i (4 inne os) założyłam aparat w CURODENTAL . Nosiłam 2 lata i dwa miesiące efekt REWELACJA!!!
Dr. Żak ( z tego co wiem to przyjmuje również w Manhatanie) nie na ciąga na comiesięczne wizyty, żadnych dodatkowych kosztów za wymianę czegoś itp ( oprócz wizyty 70zł)
jednym słowem POLECAM
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja też chodzę do curodentalu i płacę 100 za wizytę co 6 tygodni. rzeczywiście brak dodatkowych opłat za wymiany czegokolwiek. za kryształowy aparat ze zwykłym drutem płaciłam 2200. jestem już na finiszu i niedługo ściągam aparat ;) co do bólu to proszę mi wierzyć, że da sie przeżyć. najgorsze są pierwsze dwa tygodnie gdzie trzeba się przyzwyczaic wogóle do aparatu plus ból związany z przestawianiem się zębów. na tą klinikę zdecydowałam się bo wszystko jest pod ręką-na miejscu skaling, leczenie zębów itp.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeszcze odnośnie pani horoszko- czapla leczyłam się u niej i mogę poleciç jako lekarza. pani doktor sama nosiła aparat więc zna się zapewne na rzeczy ;)

A ja leczę się nakładkami Clear Aligner mimo, że wielu ortodontów odradzało mi z powodu dużej wady. Mojego leczenia podjęła się dr Szmuda Sycz (Jazzdent na przymorzu koło praktikera) Nie jest ortodontą specjalistą, więc trudno mi było tą decyzję podjąć. Ale nie żałuję noszę już pół roku i jest plan na jeszcze 2/ 3miesiące leczenia górnych zębów i 3/4 donych. Jestem mega zadowolona, a w gabinecie jest naprawde fachowo, sympatycznie i wesoło. No i cena naprawdę spoko. Raz nawet płaciam 400 zł za łuk na miesiąc leczenia. Porównując to z innymi gabinetami 700,750 nawet 800 za łuk na miesiąc... sami oceńcie.

Justyna Choroszko Czapla super mega ,nie naciaga na z czeste wizyty,miło i sprawnie przebiega leczenie ,a ceny ma bardzo dobre,obecnie na morenie w nowym ślicznym gabinecie przyjmuje.Gorąco i szczerze polecam,super fachowiec,mega miły człowiek z podejsciem do pacjenta.

A ja polecam ortodontkę w http://www.dentico.eu generalnie polecam te gabinety bo leczą kompleksowo maja wszystkich specjalistów na miejscu. Poza tym pierweszy raz spotkalam sie tam z tym że zwracają uwagę na stawy zuchwowe i przeskoki szczeki i ścieranie zębów co wczesniej na żadnej konsultacji mi sie nie przytrafilo...

zadowolona: a jak nazywa się Twoja ortodontka w dentico? jest tylko jedna?

Inne tematy z forum

Galeria Chełm (3 odpowiedzi)

Czy to potwierdzone że galeria Chełm działa tylko do 31.12?

Kurczak z rożna - gdzie w okolicach Ujeściska? (8 odpowiedzi)

Czy jest gdzieś w okolicach (tak do kilku km) ulicy Płockiej jakiś punkt gdzie można kupić...