Ania - opinia (1) Pani Olu jeśli ma Pani jeszcze namiary na tego fizykoterapeutę bardzo bym... Ania A jesli juz stwierdzi dysplazje bioder u dziecka... (1) U mojej corki dr stwierdzil dysplazje bioder i przepisal szyne...bylismy... Ola uratowal bioderka naszej corci (1) WSZYSTKIM POLECAM TEGO LEKARZA. wiem, ze na wizyte jest sie czasem trudno... bs
Polecam!! (1) Doktor to cudowny człowiek. Moje dwie córki przewinęły się przez jego... Zadowolona mama Bardzo polecam !!! (1) Pan Piotr pomógł mi gdy byłam mała, bo lekarze bardzo późno wykryli u mnie że... alex94 Polecam (1) Pan doktor jest bardzo sympatycznym, kulturalnym człowiekiem i autentycznym... Agnieszka z Ninką Szczerze polecam. (1) Świetnylekarz i człowiek, wszytskim szczerze polecam. Bardzo miły człowiek.... kasia Mało takich lekarzy już zostało (1) Szczerze polecam!! Podejście godne polecenia. Pozdrawiam Pana doktora. Mariusz BARDZO MIŁO I FACHOWO (1) Cudowny, przemiły człowiek z fachowym podejsciem do sprawy. Gorąco polecamy,... Aśka i Iga Bzrdzo miły człowiek i super specjalista (1) wcześniejsi lekarze nie wyłapali nieprawidłowości u mojej córeczki, na... Mama Uli wysoki poziom nie tylko kompetencji, ale też etyki zawodowej! (1) Znam Pana doktora jako wykładowcę ze studiów na AMG, poznałam również jako... Ola