Polecam!!! Super lekarz. (1) Byłam na usg z synkiem.Pan doktor ma świetne podejście do dzieci jak również... Mama przereklamowany (2) Powiem szczerze, że po tych wszystkich pochwałach, zawiodłam się i gabinetem... Kasia Polecam (1) Z synkiem byłam na rutynowym, pierwszym badaniu bioderek. Lekarz przedstawił... Ula
Polecamy!!! (1) Bardzo polecam. Majka jest w szynie do tej pory a ma 10 miesiecy. Gdy tylko... Joanna USG bioder niemowlecia (1) Polecam.Dr Sieliwonczy starannie zbadal nasze dziecko i wytlumaczyl wszystkie... reme Wybitny specjalista (1) Wybitny specjalista od niemowlęcych bioderek. Zna się na rzeczy. Polecany... Ania Obsługa (2) Lekarz został mi polecony w szpitalu, w którym rodziłam. Jest bardzo... Maria super (1) polecem wszystkim rodzicom zainwestowac w swoje dziecko 100 i miec pewnosc ze... aaaw Cena? (1) Witam, czy ktoś się orientuje ile teraz płaci się u doktora za wizytę? Mała Darek - opinia (1) Miły i kompetentny Darek wspaniały lekarz! (1) Dzisiaj byliśmy na usg stawów biodrowych z 2,5 miesięczną Zosią i pan doktor... Aga polecam! (1) Pan doktor bardzo mily w kontakcie; sprawnie i rzetelnie zbadal nasze dziecko... rodzice Solidnie, ale stosunkowo drogo. (1) Od początku: 1. Ciężko o miejsce parkingowe w okolicy, a wiadomo, że z... Tony Montana torbiel łąkotki i choudromolacja rzepki (2) Witam, u syna stwierdzono torbiel łąkotki i choudromolacje rzepki kolana... Grażyna Jeśli dzieko jest zdrowe to teoretycznie żaden lekarz nie jest potrzebny (1) Do lekarza trafiłam z moja córcia zaraz po wizycie w przychodni, gdzie inny... JW Super! (1) Pan doktor jest bardzo profesjonalny, udziela szczegółowych informacji także... JJ Świetny lekarz (1) Rewelacyjne podejście do małych pacjentów jak i ich rodziców. Dokładnie... Justyna Polecam (1) Lekarz z bardzo dobrym podejściem do małego pacjenta. Dr Sieliwończyk jest... Leo niespotykane już często podejście do małego pacjenta :) (1) niespotykane już często podejście do małego pacjenta :) Hoody specjalista (1) bardzo dobry specjalista. rewelacyjne podejście do dzidziusia. gorąco polecam. Beata Bernaś