przereklamowany

Powiem szczerze, że po tych wszystkich pochwałach, zawiodłam się i gabinetem i Panem doktorem. Uważam, że jest nieco przereklamowany. Jak dla mnie bez rewelacji. Koniecznie chciałam pójść do niego z dzieciątkiem i teraz tego żałuję. Szkoda czasu i pieniążków. Spokojnie można pójść do kogoś innego.
Ponadto nie wiem czemu, ale moja wcześniejsza opinia nie została zamieszczona...czy o Panu dr można pisać tylko dobrze? Strasznie mi się to nie podoba, a wyrażam tylko własne zdanie! Skoro już dajecie możliwość wypowiedzenia się to uczciwie zamieszczajcie wszystkie opinie...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: przereklamowany

Szanowna Pani miała Pani dużo szczęścia że trafiła do dr.ponieważ wyszła Pani ze 100 procentową pewnością że z dzieckiem jest wszystko w porządku!!!! Bo gdyby Pani trafiła no osobę diagnozującą moje dziecko ,to dziś wylewałaby Pani łzy patrząc na swoje dziecko na wyciągu a potem w gipsie i to jeszcze nie koniec leczenia a co za tym idzie cierpienia dziecka!!!!Więc jak słyszę taką opinię ,to oznacza brak pokory i nieświadomość w tycyh sprawach totalną!!!!Proszę zatem zastanowić się co Pani pisze!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1