Ortopeda dr Camilleri - swissmed - nigdy więcej
Zarejestrowałam na NFZ 2-letnią córcię (po bilansie podejrzenie koślawości stóp i kolan) do swismedu.Panie w rejestracji zanim wypisały mi kartę musiały poplotkować a ja stałam tak 10min . U dr na wejściu odniosłam wrażenie że dr jest niedostępny i wyniosły, do córci nie powiedział nic - ok bo niby po co mówić i odstresować dziecko by się go nie bało. kazał rozebrać i przejść się i mówi: schorzenie fizjologiczne do 6 roku życia nie przejmować się-dziękuję...i cisza - zamurowało mnie, ani nie powiedział jakie kapcie, jakie buty - ok mam się nie przejmować do 6rż a potem co powie mi - że mogłam przyjść wcześniej? jak zaczęłam go wypytywać o kapcie, to tylko się spojrzał.masakra.!
Zarejestrowałam się na Morenie w przychodni do dr Wyganowskiego - czekałam 1,5m-ca.dr super, podejście do dziecka by się odstresowało, córka przeszła się wziął ją na kolanka sprawdził jej kolanka i i pokazał jaki jest prawidłowy układ a jaki nie;usiadł za stolikiem i dokładnie wyjaśnił mi jak są zbudowane stópki i co robić, jakie kapcie i na boso
i do 3 roku życia obserwować,potem przyjść.Wizyta 3-4min jak w swismedzie, ale wyszłam zadowolona, spokojna i uświadomiona. Przesadzam?nie!wystarczy odrobina ciepła
Zarejestrowałam się na Morenie w przychodni do dr Wyganowskiego - czekałam 1,5m-ca.dr super, podejście do dziecka by się odstresowało, córka przeszła się wziął ją na kolanka sprawdził jej kolanka i i pokazał jaki jest prawidłowy układ a jaki nie;usiadł za stolikiem i dokładnie wyjaśnił mi jak są zbudowane stópki i co robić, jakie kapcie i na boso
i do 3 roku życia obserwować,potem przyjść.Wizyta 3-4min jak w swismedzie, ale wyszłam zadowolona, spokojna i uświadomiona. Przesadzam?nie!wystarczy odrobina ciepła