Ortopedia C

Polecam ten szpital!!! Leżałem tam na ortopedii C. Miałem operację rekonstrukcji więzadła krzyżowego przedniego i szycie łąkotki. Dr Zarzycki wspaniały, miły człowiek i świetny fachowiec. Pielęgniarki super uprzejme, uczynne, miłe, widać że z powołania. Nigdy nikomu nie odmówiły pomocy. Panie salowe też super. Jedyny minus to nie najnowsze sale, stare łóżka, ale poza tym super!!!
NAPRAWDĘ POLECAM I POZDRAWIAM!!!
Rafał
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: Ortopedia C

nie wiem kolego kim byłeś ale mam na tym oddziale pacjet leży juz 9 dzień z penknięta koscią w kolanie --- ból -nikt nie jest w stanie powiedziec kiedy bedzie opercja.
NA obchodzie chodzą młodziki bez informacji o pacjetach i zawsze pytaja sie CO PANU JEST-leży pacjent 4 tygonie w bólu a ONI CO PANU JEST.np stopa sina , niedokrwiona - zamocno załozozy gips \moja diagnoza| po interwencji przyszedł jakis mł. dr.chyba po zawodówce" TAK JEST DOBRZE"-dalsza interwencja -przyszedł inny dr. rozciał gips i wszystko wróciło do normy.PIELENGNIAKI ----są ale inicjatywy nie wykazują (oprócz jednej drobniutkiej fajnej blondynki)
JEDYNA moja nadzieja w fachowości dr Zarzyckiego- co zauwazyłem człowieka zabieganego.
CZEKAM cierpliwie na dalszy rozwój sytuacji ale po mału siadają mi nerwy.
Napisze jaki będzie finał.......
oby nie pacjent

9
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Najgorszy bajzel!!
Moja babcia z pękniętym biodrem leżała przez 3 doby - panie pielęgniarki zapomniały podac leki przeciwbólowe!!! Anastazjolog wściekł się - bo nie mógł jej zbic cisnienia, a wszystko to przez brak wyobraźni tych idiotek!
Po zabiegu dostała szoku pobólowego - jak mnie łaskawie poinformował ordynator! Traktowali ją jak wariatkę! Mało tego - sala wyglądała jak za czasów II wojny światowej - panował w niej brud! Kiedy usiadłam koło babci, ordynator wyrzucił mnie z sali, gdyż powiedział, że naniosłam zarazki chorej! Niech się najpierw zabiorą za porządki na podłogach! Niektóre pielęgniarki Ok, ale kilka wariatek bezczelnych!!! Pomyliły się z powołaniem - powinny pracowac w mięsnym i walic tasakami mięcho. Sorki ludzie, ale nerwy mi puszczają jak to wspominam.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

leżałam na tym oddziale kilka dni i uważam,że jest super, lekarze w porządku,zawsze zapytają jak się człowiek czuje ,służą pomocą i fachowością, pielęgniarki i salowe bardzo miłe i uczynne,pozdrawiam cała ortopedię C
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1