Pacjent - opinia (1) Zero zainteresowania pacjentem, każdy traktowany jest jak intruz. Ten, kto... Pacjent Wita - opinia (1) Polecam doktora Mrozika, super chirurg ze świetnym podejściem do pacjenta -... Wita Ela - opinia (1) Lekarze wspaniali uratowali rękę mojemu synowi..Cudowna opieka . Ela
Orłowski Grzegorz - opinia (1) Polecam placówkę i pana doktora Mrozika. Placówka nieduża - ale oferta... Orłowski Grzegorz Edmund - opinia (1) Godny polecenia! Miałem uraz po konsultacji dosłownie w ciągu 2 tygodni... Edmund Marika - opinia (1) Opinia lipcowa, więc bardzo świeżutka! Prosta sytuacja, poszłam do lekarza z... Marika Mariusz b - opinia (1) Polecam, pełny profesjonalizm. Lekarz bardzo cierpliwe wyjaśnia zabieg. Miły... Mariusz b Weronika B. - opinia (1) Polecam Pana Mrozika, miły i profesjonalny człowiek, pomógł mi z problemem ze... Weronika B. Wiktor Z.. - opinia (1) Serdecznie polecam - szybka diagnoza palca trzaskającego, od razu zapisano... Wiktor Z.. Żaneta P. - opinia (1) Skorzystałam z usług kliniki w związku z leczeniem cieśni nadgarstka, który... Żaneta P. Goodspeed - opinia (1) Sposób rozpatrywania reklamacji - brak zainteresowania klientem przez ponad 2... Goodspeed Roman Hałuszczak - opinia (1) W trakcie wizyty otrzymałem wyczerpującą i fachową diagnozę na temat mojej... Roman Hałuszczak Danuta - opinia (1) Bardzo miły i empatyczny Pan Doktor, z uwagą wysłuchał historię mojej... Danuta Szybka diagnostyka, sprawne leczenie. Polecam. (5) Chciałam bardzo polecić tą klinikę. Moja choroba zostałą bardzo szybko... Justyna G. Joanna - opinia (1) Lekarz z powołania. Profesjonalne podejście Pana Doktora do Pacjenta, z dużym... Joanna Renata pomorskie - opinia (1) 3. Jak to jest możliwe, że gdy idzie się prywatnie, panie w rejestracji i... Renata pomorskie Mirosław - opinia (1) Błyskawiczny zabieg poprzedzony był szeregiem badań, alternatyw działania i... Mirosław Przereklamowane (2) Mam dość złożony problem z barkiem i prawą ręką. Niestety to co mi... Hanna Skopek Najlepsza placówka w Trójmieście zajmująca się osteoporozą !!! (3) Bardzo polecam Przychodnię Gabinety Lekarskie Osteoporosis. Pan doktor... Alicja ode mnie solidne 5 (1) szybki termin nowoczesny sprzet lekarze ktorzy o wszystkim informują dobre... Andrzej