Moja opinia za wykonaną usługę w firmie Orthopedics przez dr.Piotra Michniowskiego. (1) Witam serdecznie W lipcu 2016r.uległem wypadkowi i zerwałem ścięgna mięśnia... Henryk Pfliger Bardzo fachowe podjeście i profesjonalizm (1) Dziękuję bardzo za przeprowadzenie operacji mojej ręki. Jestem zachwycona... Krystyna z Olsztyna BARDZO, KAŻDEMU JAKO PACJENT POLECAM !!! (1) WSPANIAŁY kontakt lekarza z pacjentem ! Pan Doktor przystępnie i bez... TADEUSZ GÓRSKI
Dr Laskowski najlepszy ortopeda w Trójmieście (1) Znakomity lekarz. Rzeczowy, kompetentny, bardzo życzliwy pacjentowi. Stawia... GSK Anna Sarbiewska - opinia (1) Witam , 18 lutego br dr Samson przeprowadził u mnie artroskopię kolana.Była... Anna Sarbiewska Kontuzja kolana (1) Jogging to moja pasja, niestety i ja nabawiłam się kontuzji. Z polecenia... Anna Zdecydowanie polecam! (1) Pan Doktor ku mojemu zdziwieniu zasugerował uwięźnięcie nerwu strzałkowego... Rudi blokada (1) Nie wiem jak Doktor podaje zastrzyki, robi to bezbolesnie. Wielkie dzieki... Igor zdecydowanie polecam (1) Zastrzyki doktora okazały się być bardzo skuteczne. Kolan przestało boleć Marcin Serdecznie polecam (1) Pan Doktor operował mój przykurcz Dupuytrena. Panie Doktorze, jestem... Arkadiusz Osteoporoza - dobry diagnosta (densytometria) (2) Witam, Mam podejrzenie osteoporozy i muszę wykonać badanie w kierunku tej... Katarzyna Miła atmosfera i bardzo wysoka jakość obsługi (1) Chciałem bardzo podziękować za zabieg w tej Klinice i również specjaliście... Kamil S. Profesjonalna i komfortowa opieka i leczenia (1) Miałam operowany mój chory nadgarstek w tej Klinice i jestem bardzo... Beata Karmelicka Baczkowski jest jak znachor (3) dzieki niemu mam sprawna prawa reke to on mi ja uratowal bo szpital na... ada BARDZO zadowolona pacjentka (1) Udałam się do dr Omernika z polecenia mojego pediatry, bowiem pierwsze USG... EWA Polecam!!! Super lekarz. (1) Byłam na usg z synkiem.Pan doktor ma świetne podejście do dzieci jak również... Mama przereklamowany (2) Powiem szczerze, że po tych wszystkich pochwałach, zawiodłam się i gabinetem... Kasia Profesjonalne usługi i miłą atmosfera (1) Skorzystałem z usług kliniki i jestem bardzo zadowolony. Muszę przyznać, że... Kamil Sonda Dziękuję za pomoc (1) Polecam serdecznie - Pan doktor bardzo miły, z dobrym podejsciem do... Jagna Poskładał mnie (1) Bardzo dobry i miły lekarz - poskładał mnie w prywatnej poradni :-) Po... Lech