nie polecam (1) Nie chwalcie tak tego doktora!Jestem ponad 2 lata po artroskopij kolana i... dadada nieprofesjonalna obsługa pacjenta (1) Pacjent dopiero na miejscu dowiedział się, że wizyta jest odwołana i nie... Niezadowolony pacjent Najlepsze pielęgniarki :) (1) Najlepsze pielęgniarki w Polsce Północnej,zawsze uśmiechnięte ,baaardzo... Aga
polecam (2) U dr Biegańskiego byłam z malutkim dzieciątkiem - 12 tygodni na badaniu usg... Karolina Podziękowania !!! (1) W zeszłym tygodniu po raz drugi skorzystałam z usług (badanie kontrolne)... Maria maciejrem - opinia (1) Korzystałam z przychodni już kilkakrotnie, trochę wydłużył się czas... maciejrem POLECAM (1) Wita serdecznie Piszę w imieniu mojej Mamy oraz swoim. Byłem z moją Mamą na... bardzo wdzięczny pacjent Kasia - l.40 - opinia (1) Mam dwóch synów, którzy regularnie mają przeprowadzane badania w Centralnym... Kasia - l.40 Przychodnia na 6+! (1) Uczęszczam od jakiegoś czasu z synem do tej przychodni i jestem bardzo... mama Maćka Ortopeda Wojtecki - zdecydowanie TAK (1) Potwierdzam pozytywne opinie o dr Wojteckim. Trafiłam do niego trochę przez... Maria Boguslaw Baczkowski (1) Gdzie jest docent BACZKOWSKI ? Ktokolwiek widzial, ktokolwiek wie, prose y o... Grupa Pacjentow z Gdanska POLECAM (1) Doktor Jaroslaw Niebrzydowski jest najlepszym lekarzem jakiego mialam okazje... K Polecam !!! (1) Polecam wszystkim, którzy chcą przebadać się w kierunku osteoporozy. Byłem na... Józef Polecam (1) Z synkiem byłam na rutynowym, pierwszym badaniu bioderek. Lekarz przedstawił... Ula Nie polecam -- buta,wyrafinowanie,cwaniactwo (2) Prywatnie może jest dobrym lekarzem. Natomiast państwowo z NFZ przyjmuje w... user_13769282798 Doskonały lekarz (1) Leczę się u dr Macieja Laskowskiego od kilku lat. Jestem bardzo zadowolony z... KrzysztofK Wspaniały reumatolog i człowiek (1) Trafiłam do doktora po przeczytaniu jego poradnika o leczeniu zapalenia... Anna B. Artur (1) Super ortopeda, sprawny zabieg, osoba której szukałem. Artur DOBRY FACHOWIEC (1) Dr. Laskowski bezbłednie rozpoznał u mnie złamanie w trzech miejscach... HJ Polecamy!!! (1) Bardzo polecam. Majka jest w szynie do tej pory a ma 10 miesiecy. Gdy tylko... Joanna