Badania sportowe (1) Syn mój przeszedł badania sportowe w ośrodku. Jestem bardzo zadowolony z... Wojciech Staniszewski Prośba o informacje o profesorze Baczkowskim!!! (5) Mam dziecko z wada dłoni(brak palców dłoni prawej) a docent Jabłecki z... Iwona Najlepszy reumatologu jakiego byłam (1) Choruję na RZS od ponad 10 lat.Do doktora Niebrzydowskiego trafiłam przez... Joanna K.
NIE POLECAM ORTOPEDY DZIECIĘCEGO M. LASKOWSKI!!!!!!!!!!! PORAŻKA PO CALOŚCI !!! (1) WIZYTA MOJEGO 3 LATKA TRWAŁA 2 MIN ! WIĘCEJ ZAJEŁO MI JEGO ROZEBRANIE I... mama 3 latka Fachowiec (1) Kilka lat temu miałem robiony zabieg/ operację kolana ponieważ zerwałem... Grzegorz SZPAK Wypalił się zawodowo !!! (9) .... Drugi raz byłem na Partyzantów w URO . Czekało około 30 osób , Pan... Wojciech Nowicki USG bioder niemowlecia (1) Polecam.Dr Sieliwonczy starannie zbadal nasze dziecko i wytlumaczyl wszystkie... reme Maciek - opinia (1) w porządku Lekarz widać , że mu zależy na zdrowiu pacjęta Maciek Tomek - opinia (1) W 2002 r. miałem przeprowadzony zabieg rekonstrukcji więzadła krzyżowego... Tomek Lekarz który jest człowiekiem!!! (1) Człowiek który jest odpowiednim na swoim stanowisku.Komunikatywny,wsłuchuje... A Dopke Zadowolona (1) Wspaniały Pan Doktor z dużym doświadczeniem i cierpliwością do swoich... Hanna Ch. Reumatologia XXI wieku (1) Polecam doktora. Po latach choroby wiem kto jak leczy i na czym sie zna.... Szczepan Umowiony zostalem na sobote na 10 rano na wizyte w sopocie. Gabinet zamkniety (1) J.W. Telefon nie odpowiadal. adrian DR LASKOWSKI JEST MISTRZEM SZTUKI LEKARSKIEJ !!!!!!! (1) W połowie grudnia byłem operowany przez DOKTORA LASKOWSKIEGO w puckiej... Marion Błędna diagnoza (1) Pan doktor źle ocenił kontuzję . Wycenił moja operacje ( nie patrząc na... Zenek godny polecenia (1) trafna diagnoza,fachowosc,konkretnosc.Zycze sobie i innym aby takich lekarzy... krystyna z irlandi polecam (1) trafne diagnozy bez owijania wbawelne mily konkretny polecam misiu Bardzo fachowa obsługa (1) Polecam doktora M. Wojteckiego, gdyż można liczyć na fachową obsługę i... Marta O - mdlejąca pacjentka... Opinia. (1) Do Dr. Lasowskiego trafiłam z polecenia znajomych, już w ciągu miesiąca... Stężyczanka Świetny specjalista (1) To wspaniały człowiek, bardzo mi pomógł za co jestem wdzięczny. Dwukrotnie... Karol