Chciałbym ostrzec wszystkich, którzy chcą skorzystać z usług tego ortopedy... (6) w gdańskiej przychodni 'wałowa', tak jak ja półtora roku temu. Niestety... poszkodowany. Obsługa (2) Lekarz został mi polecony w szpitalu, w którym rodziłam. Jest bardzo... Maria Bardzo dobry lekarz (1) W marcu tego roku doznałam urazu stawu kolanowego. Po wizycie u dr... Maria
super (1) polecem wszystkim rodzicom zainwestowac w swoje dziecko 100 i miec pewnosc ze... aaaw Cena? (1) Witam, czy ktoś się orientuje ile teraz płaci się u doktora za wizytę? Mała Dzięki za pomoc (1) Ja do doktora Cichego trafiłem z wielkim bólem w kolanie, gdy wszedłem do... mkopis zespół kanału nadgarstka (1) Zabieg odbarczenia nerwu pośrodkowego,oraz uwolnienie ściegien APL i EPB... Marcin Polecam (1) Z powodu silnego bólu kolana udałem się na ul.Wałową do Dr Laskowskiego. Tam... Jan Piątek NAPRAWDE SZCZERZE POLECAM (1) ZABIEG W PAZDZIERNIKU 2010r POWIEM TAK, TO NIE BYL MOJ PIERWSZY KONTAKT Z... KRZYSZTOF M. Podziękowania (2) Dr Maciej Laskowski wraz ze swoim zespołem przeprowadzili u mnie zabieg... Gabriela Kaczmarczyk Darek - opinia (1) Miły i kompetentny Darek Polecam (1) Polecam za fachowośc, trafną diagnozę i konkretność. Piotr Bardzo porządna jednostka:-) (2) Trafiłam do doktora Ostojskiego po paru tygodniach bezskutecznego... Ala Znakomity fachowiec, życzliwy lekarz (1) Znakomity fachowiec, profesjonalista, wrażliwy człowiek. Ewa NB Zdecydowanie nie polecam (2) Miałam zdecydowaną nieprzyjemnośc trafić z kontuzją kolana do Pana Cieśli.... Agnieszka B. Pełen profesjonalizm (1) Szybka w 100% trafna diagnoza i skuteczne leczenie. Szczerze polecam. Piotr rzeczowy profesjonalista - polecam (1) O panu doktorze dowiedziałam się przypadkowo, nic wcześniej o nim nie... Zadowolony Podziękowania z wyrazami szacunku (1) Dziękuję Panu Maciejowi za ludzkie podejście do pacjenta i pomoc wykonaniu... Marcin Trocek Karolina Bugajska - opinia (1) Bardzo dziękuję Panu dr.M.Laskowskiemu za moje leczenie ,dzięki któremu... Karolina Bugajska Podziękowania (1) Chcę podziękować doktorowi Laskowskiemu i Czerwińskiemu za przeprowadzenie... Elżbieta Stafin