rekonstrukcja ACL (1) po raz drugi korzystałem z usług MD Medica, tym razem przeprowadzona została... majkel gorąco polecam (1) Lekarze i obsługa w MD MEDICA to zespół profesjonalistów. W lutym została... darek b Gorąco polecam ! (1) Dr Maciej Laskowski to wspaniały ortopeda-traumatolog. Ma "złote ręce" i... Krzysztof K.
OK (1) OK Rafał Jeśli dzieko jest zdrowe to teoretycznie żaden lekarz nie jest potrzebny (1) Do lekarza trafiłam z moja córcia zaraz po wizycie w przychodni, gdzie inny... JW Najlepszy specjalista chirurgii ręki !!! (1) Wspaniały człowiek i doskonały specjalista Pan dr. Adam Lorczyński jest... Wojciech Nowicki świetny wybór dla sportowców (1) wielokrotnie trafiałem do doktora Cieśli na zabiegi, w tym jedną poważną... Marcin Wołek Polecam (1) Polecam wszystkim dr Laskowskiego, pełny profesjonalizm, szybka diagnoza a co... Anna Polecam ! (1) Jestem po operacji kolana, wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji.... Jarosław Górecki POLECAM POLECAM POLECAM (1) Chciałbym z całego serca podziękować Panu Dr. Maciejowi Laskowskiemu i Panu... Antoni K. oby było więcej takich specjalistów - POLECAM (1) Chciałbym z całego serca podziękować Panu Dr. Maciejowi Laskowskiemu i Panu... Antoni K. Super! (1) Pan doktor jest bardzo profesjonalny, udziela szczegółowych informacji także... JJ POLECAM (2) Witam. Szczerze polecam dr Macieja Laskowskiego. Wiedza medyczna w połączeniu... Jakub Łukasik Świetny lekarz (1) Rewelacyjne podejście do małych pacjentów jak i ich rodziców. Dokładnie... Justyna oby takich więcej (1) jestem po zabiegu na moim kolanku-artroskopia, zabieg wykonywał pan dr M.... andrzej k Profesjonalizm i intuicja (1) Polecam Pana dr Laskowskiego i jednocześnie dziękuję za pełny profesjonalizm,... Kasia Ł. Dziękuję i POLECAM !!!!!!!!!!!! (1) Jestem po operacji kolana, wszystko przebiegło bez żadnych komplikacji.... Wiesław Zdecydowanie polecam! (1) Jestem po urazie kolana. Podwójnym. Najpierw uraz i gips, następnie drugi... K.R. Szczerze polecam (1) Profesjonalne i miłe podejście do pacjenta. Trafna diagnoza i konkretne... Tomek BARDZO FACHOWY SPECJALISTA (1) POLECAM PANA DOKTORA LASKOWSKIEGO,JEST TO LEKARZ BARDZO... RYSZARD.N