wspaniały lekarz! (1) Dzisiaj byliśmy na usg stawów biodrowych z 2,5 miesięczną Zosią i pan doktor... Aga polecam! (1) Pan doktor bardzo mily w kontakcie; sprawnie i rzetelnie zbadal nasze dziecko... rodzice Solidnie, ale stosunkowo drogo. (1) Od początku: 1. Ciężko o miejsce parkingowe w okolicy, a wiadomo, że z... Tony Montana
torbiel łąkotki i choudromolacja rzepki (2) Witam, u syna stwierdzono torbiel łąkotki i choudromolacje rzepki kolana... Grażyna prawe kolano po uczestniczeniu w stłuczce autem (1) rozpoznanie (w skrócie): skręcenie stawu kolanowego+częściowe uszkodzenie... mariusz.zdzieszyński Paweł Pazera - opinia (1) We wrześniu dr. Laskowski wykonał mi zabieg polegający na rekonstrukcji nerwu... Paweł Pazera GORĄCO POLECAM!!!! (1) Codziennie dziękuję Bogu, że na mojej drodze życia w chwili gdy musiałam... Ewa GORĄCO POLECAM (1) Bardzo dziękuje panu dr M. Laskowskiemu za leczenie mojej mamy Która trafiła... Andrzej Żuraw GORĄCO POLECAM !!!!!! (1) Od czerwca br. roku jestem pacjentką p. dr Macieja Laskowskiego, u którego... NINA Bardzo dobry specjalista. (1) Bardzo dobry lekarz, gorąco polecam. Mogłam zawsze liczyć na jego wsparcie i... BOŻENA Szybka,trafna diagnoza! (1) Po urazie kolana i wielu nieskutecznych wizytach u ortopedow(pomimo kilku... Ala Osobom ceniącym profesjonalizm (1) Obaj doktorzy - pan Laskowski i pan Czerwiński przeprowadzili bardzo... Justyna Wdzięczna Mama (1) Pan Doktor bardzo pomógł mojemu synowi dzięki szybkiej i trafnej diagnozie,... Kasia Ch. OK (1) Wykonywał zabieg chirugiczny więzadła krzyżowego przy użyciu artroskopu.... Thomas.M. rekonstrukcja ACL (1) Chciałabym bardzo podziękować dr Laskowskiemu i dr Czerwińskiemu za świetnie... Agata Lekarz godny zaufania (1) Dr. Laskowski leczył mnie po bardzo ciężkim urazie kręgosłupa. Trafnie ocenił... Michał Z. PRP (1) Za pomocą metody PRP dr Laskowski skutecznie wyleczył mi uraz stawu... Marek Leczenie złamania ręki u dziecka (1) Dr. Laskowski leczy b.trudne złamanie ręki w łokciu u mojego 14-letniego... Piotr Polecam (1) Rzeczowy i profesjonalny lekarz. Szybko postawił trafną diagnozę, co... Ania znakomity specjalista (1) Bardzo dobry specjalista!!! Już po pierwszej wizycie postawił diagnozę... Teresa