LEKARZ O KONKRETNYM PODEJŚCIU DO PACJENTA (1) JESTEM PO ARTROSKOPII KOLANA. ZABIEG WYKONYWANY MIALAM W SZPITALU W CHEŁMNIE... ALICJA WIŚNIEWSKA Polecam (1) Lekarz z bardzo dobrym podejściem do małego pacjenta. Dr Sieliwończyk jest... Leo Polecam tego lekarza! (1) Zdacydowanie polecam tego lekarza! Trafnie postawiona diagnoza (inny lekarz z... Irena z Niedźwiednika
Brak wiedzy albo totalna ignorancja... (1) Byłam u Pana dr. Laskowskiego ze złamaniem kości udowej. Pan dr. Laskowski... Mariola ZNAKOMITY SPECJALISTA (1) Bardzo polecam Pana doktora Macieja Laskowskiego. Profesjonalnie zajął się... Magdalena Sz Zdecydowanie najlepszy ortopeda w Trójmieście !! (1) Szczerze polecam dr Laskowskiego! Moja noga została wyleczona w trzy... Kasia 100% fachowiec (1) W styczniu miałem wypadek samochodowy. Samochód do kasacji, a kręgosłup... Maciej Głouszek SUPER LEKARZ!! POLECAM!! (1) Bardzo dziękuję, za okazałą pomoc w leczeniu stawu kolanowego. Pan doktor... Wioleta Najleprzy ekspert od chirurgi ręki (2) Szczerze polecam tego fachowca,jest on najlepszym specjalista od chirurgi... Grzegorz Naprawa lokcia (1) Mialem reke co nia moglem karmic wegorze. Dzieki niemu reka ruszam a wegorze... Wojciech Ogrodnik to jakas kpina!!! ten facet nie wie ile szkod wyrzadza ludziom ktorych bez badan odrazu wsadza w gips a pozniej sie zastanawia (1) trafilem do P. Dr J.Cichego z kontyzja kolana(obrzek-jak sie okazalo krew w... jaroslaw w Polecam (1) Doktor operował mi biodro. Po zabiegu i rehabilitacji czuję się dobrze, a... dagmara kwietniewska dziękuję (1) dziękuję za pomoc w wyleczeniu kolana, za miłą i fachową obsługę, za wsparcie... Zofia KOLEJNY ZADOWOLONY KLIENT !!! (1) W czasie biegania uszkodziłem sobie kolano. Zapisałem się na operacje do... Maciej K. Gdańsk Dobry lekarz (1) Bardzo sympatycznie,szybko i sprawnie. Profesjonalne podejście do pacjenta,... anna ol. Leczenie chondromalacji rzepki (1) Bardzo sympatyczny lekarz, przyjazne i przede wszystkim profesjonalne... K.Ogrodnik SWIETNY LEKARZ!! (1) bardzo fajny i rzeczowy lekarz. Doskonaly znawca swojego zawodu. Polecam w 100%. Zuzia Kolejny raz... (1) Kolejny raz dr Laskowski pomógł mojej rodzinie. 4 lata temu "wyprowadził"... Wojciech TOMCZAK nepotrzebny rezonans magnetyczny (1) w październiku 2008 ulegem wypadkowi przy pracy na szczęście w szpitalu... Krzysiek tetefonu brak,beznadzieja (1) Trzy godziny dzwonienia bez rezultatu Zbigniew Katosiński