Pełen profesjonalizm! (1) Pełen profesjonalizm zarówno podczas przygotowania do zabiegu, jak i w... Wiktor But Kontuzja stawu skokowego (1) W wyniku odniesionej na lodowisku kontuzji kostki trafiłam do doktora... Mirosława Czurylik kłopoty z kręgosłupem (1) Dr Macijowi Laskowskiemu za fachową pomoc , opiekę , bezbolesne postawienie... Dorota Dąbrowska
opieka po stłuczce (1) po tytułowej stłuczce trafiłam do szpitala na zaspie, gdzie...nie stwierdzono... Marta i MAriusz Zdecydowanie polecam !!! (1) fachowiec w każdym calu, jedyny problem to kolejki, ale warto czekać. Jest... Michał Zdecydowanie na tak (1) diagnoza szybka, sprawna i trafiona. Po kolejce oczekujących widać, ze mamy... Adam Wspaniały fachowiec (1) Wszystkim serdecznie polecam, jest to prawdziwy profesjonalista, po operacji... Anna K. Fachowe podejście (1) Do Doktora udałem się po niefortunnym upadku na nartach. Diagnoza była... Piotrek Polecam w 100% (1) Od dawna mam problemy z kolanami i to właśnie dr. Szandorowski zajmiuje się... NobleOne wspaniay lekarz jestem mu goromnie wdzieczna. dziękuje (1) mam zaledwie 17 lat jestem młodą dziewczyną a od dwoch lat borykałąm sie z... KLAUDIA.SUSZ niespotykane już często podejście do małego pacjenta :) (1) niespotykane już często podejście do małego pacjenta :) Hoody ZŁAMANY OBOJCZYK Z PRZEMIESZCZENIEM (1) Obojczyk złamałem 14.10.08 .Po dwóch dniach trafiłem do Pana M.Laskowskiego,... Maciej Sz. Jerzy Kozłowski - opinia (1) Wspaniały fachowiec z bardzo ludzkim podejściem do pacjenta!W październiku... Jerzy Kozłowski smerfetka - opinia (1) ogolnie wielki pozytyw, lekarz bardzo mily, zbadal moze nie az tak dokladnie... smerfetka Artroskopia kolana (1) Dziękuję Panu Maciejowi za perfekcyjne podejście do pacjenta i wykonanie... Władysław specjalista (1) bardzo dobry specjalista. rewelacyjne podejście do dzidziusia. gorąco polecam. Beata Bernaś Kontuzja kolana (1) Po upadku doskiwierał mi okropny ból kolana, który narastał razem z... K.J. Znakomity lekarz (1) Znakomity specjalista. Kontuzję kolana zdiagnozował ręcznie i diagnoza była w... sobmar Naprawdę porządny lekarz! (1) Prawdziwy fachowiec! Operował mi kolano, nie było żadnych obrzęków, wysięków... zadowolony pacjent Polecam! (1) Bardzo sympatyczny lekarz, z super podejściem do małego dziecka! Do tego... G.P.