Magdalena - opinia (1) Bardzo dobry lekarz, fachowa pomoc.Szczegółowo przedstawia problem i... Magdalena Brak wiedzy albo totalna ignorancja ... (1) Byłem u Doktora Laskowskiego wiosną tego roku ze złamaniem kości udowej . Po... zniesmaczony Magda - opinia (1) Fachowa obsługa w sympatycznej atmosferze. Szczerze polecam.Trafna diagnoza i... Magda
Profesjonalnie. miło i tanio! (1) Przede wszystkim bardzo profesjonalne i jednocześnie miłe podejście do... klaudia Maria - opinia (1) Do doktora trafiłam z powaznym problemem.Pomógł mi, jest bardzo skutecznym... Maria 3W1 (1) Mój nagłówek wcale nie podkreśla zalet Pana doktora. To przyjmowanie 3... Ania samantha - opinia (1) Jestem po zabiegu rekonstrukcji więzadeł kolanowych wykonanej przez doktora .... samantha M.C. - opinia (1) Doktor Laskowski jest świetnym lekarzem i jest to opinia bardzo wielu osób, z... M.C. zofia.arndt - opinia (1) trudno ocenić pana doktora na podstawie wizyty trwającej 5 minut za 100 zł.... zofia.arndt GORąCO POLECAM!!!!!!!!!!!!! (1) Ponad pół roku temu miałam niewielką stłuczkę (niestety tylko z pozoru).... M.K. Moja reka dziala i jest zdrowa. (1) Niesamowity czlowiek, lekarz, ktory nie poddaje sie. dzieku Panu Docentowi... Mariusz Ania - opinia (1) Pani Olu jeśli ma Pani jeszcze namiary na tego fizykoterapeutę bardzo bym... Ania A jesli juz stwierdzi dysplazje bioder u dziecka... (1) U mojej corki dr stwierdzil dysplazje bioder i przepisal szyne...bylismy... Ola Godny polecenia lekarz. (1) Rozpoznanie trafne, szybkie decyzje, leczenie dobrane idealnie do urazu. Ceny... B.Sz. Polecam (1) Jestem 1.5 roku po operacji rekonstrukcji więzadła krzyżowego i usunięcia 2... Artur 35 lat Magdalena - opinia (1) Z doświadczenia wiem, ze Pan dr znakomicie zna się nie tylko na kolanach...I... Magdalena Bardzo polecam (1) byłam u doktora z dwójka dzieci,jedno z problemem bioder od urodzenia, drugie... Jola Polecam (1) Pare lat temu doznałem kontuzji prawego stawy barkowego. Kilku ortopedów... zadlo102 Odmówił leczenia (1) Miałem problem ze stawem rzekomym . Prof. Mazurkiewicz odmówił leczenia.... Artur Andrzejewski Pytanie (1) Mam pytanie do pacjentów pana doktora. Czy przeprowadza on badania, np. usg?... Marcelina Wróbel