Orunia kościół ul.Gościnna

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
hej,
Mam zaplanowany ślub na 4 sierpnia 2007 w kościle na Oruni. Ma ktoś może tam ślub?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Orunia kościół ul.Gościnna

czesc,
ja tez bede miala tam slub w przyszlym roku....ale nie wiemy czy w czerwcu czy sierpniu jeszcze ;0))

ja mam tam ślub 24.06.06

a jak bedzie ustrojony? tak jak teraz jest tzn. te bialo zielone wsazki na gorze

Ja zamawiam w kwiaciarni i oni stroja. Wybrałam tiul na ławkach i na krzesłach i kwiaty na nim.

a my na oruni ale gornej tego samego dnia;)

Madziulka, na która godzinę? podejde podopingować. Macie cudownego organistę czy ktoś inny będzie wam grał na mszy?

asmar napisał(a):

> hej,
> Mam zaplanowany ślub na 4 sierpnia 2007 w kościle na Oruni. Ma
> ktoś może tam ślub?
ja tam ślubu nie miałam ale 10 czerwca byłam na ślubie koleżanki , organista zawodził przeraźliwie , niedość że fałszował to jeszcze tak krzyczał że siebie zagłuszał radzę wziąść zespół smyczkowy , czy coś w tym stylu , bo było fatalnie , ja mam ślub 1 lipca i też przez to zwątpiłam w siły organisty choć to w innym kościele. ps.ja tam kiedyś mieszkałam 12 lat i wciąż ten sam i zawodzi jak zwykle : )

wlasnie, wlasnie ja mieszkam tu od zawsze... i ten organista to niezbyt optymistyczna wersja na tak wazny dzien....

Ja też zrezygnowałam z organisty. Słuchając go tyle lat jak tam mieszkam nawet nigdy do głowy mi nie przyszło żeby grał na moim slubie. Nie było takiej możliwości ;-)

nie no organista odpada porażka, szukam kogos kto ma ślub 4 sierpnia 2007 moglibyśmy się zrzucic na ustrojenie kościoła.
Macie jakiś tani zespół dokościoła jaki to jest mniej więcej koszt?

A ja już miałam tam ślub :-)

to powiedz mi jak tam jest czy ksiadz ma czerwony dywan?
jaki mialas zespół do kościola

No cześć.
Ja słyszałam że ślub w tym kościółku jest piękny,pod warunkiem że panna młoda jest sliczną, wysoką blondynką z zielonymi oczami hi hi ;)

Dywan czerwony był, ksiądz fajny, dobrze, że akurat na niego trafiliśmy bo zrobił to szybko i bezboleśnie ( he he ). A to nie prawda, że tylko panna młoda, wysoka blondynka z zielonymi oczami tam tylko ładnie wygląda. Jak sobie ustroisz kościół po swojemu to będzoe o.k.., Tobie ma się podobać.

Inne tematy z forum

Proszę o opinie o dzielnicy Orunia Górna (9 odpowiedzi)

Proszę o Wasze opinie: - jak się mieszka na Orunii Górnej ? - jaką opinię ma ta dzielnica ?...