odradzam stanowczo !!! (1) Nieterminowi, niekompetentni, podpisanie z nimi umowy bylo największym... Ania Masakra !!!!!!!!!!!!!!!! (1) To co wyprawia ta firma przechodzi wszelkie granice ! Opóźnienia (o pół... Mirela drogo i nieterminowo (1) A miało być tak pięknie. Wszystko dogadane, wymiary pobrane, zaliczka... Jacek M.
zdecydowanie odradzam (1) Ceny przystępne, to fakt. Salon na Osowej robi wrażenie - skusił nas swoją... Sylwia Kuchnia na wymiar w przystępnej cenie (1) Polecam Studio Kuchenne ORZECH - wykonane na wymiar umeblowanie aneksu... Asia bardzo dobra jakość (1) Ogromny nacisk na detale. Kuchnia w kolorze Malibu zmontowana pod koniec... Neo31 dobra robota (1) Witam, Miałem wrażenie, że pan z MU chce u mnie mieszkać albo chociaż... woko Szczerze polecam! (1) Wszelkie moje oczekiwania co do projektu, jak i wykonania zostały spełnione,... frambuesa Jedna z dobrze zapowiadających się firm które powstały by sprostać potrzebą wymagających klientów (1) Firma do której trafiłem całkiem przypadkowo , specjalizuje się w projektach... Roman Ustaszewski polecam (1) dobra obsługa, świetna jakość montażu Adam super obsługa (1) nigdy nie daję komentarzy w takich miejscach, ale jestem bardzo zadowolony z... Michał