Os 4 Pory Roku i okolice

czy któraś z Was mieszka na tym osiedlu bądź w okolicy?
Głownie interesuje mnie Osiedle Nowy Horyzont... polecacie,odradzacie? czekam na wszystkie opinie na temat tych osiedli :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Os 4 Pory Roku i okolice

Moi znajomi mieszkają na 4 Porach Roku, i bardzo sobie chwalą :) ja pomieszuję też w okolicy i powiem szczerze że super :) Gdybym miala kupić własne mieszkanie to napewno i tylko w tej częśći Gdańska :)

ja mieszkam na Oruni Górnej, wiec pewnie mamy do siebie niedaleko :) ale myślimy o czymś swoim, i póki co dwa mieszkanka mamy na oku...

ja mieszkam na Oruni Górnej, wiec pewnie mamy do siebie niedaleko :) ale myślimy o czymś swoim, i póki co dwa mieszkanka mamy na oku...

To mozna powiedzieć że jesteśmy prawie sąsiadkami :)
Wydaje mi się, że te okolice są najlepsze, jest gdzie iść na spacer, spokój, czysto, no i dodatkowy + to nowe budownictwo...
Mam nadzieję, że my też niedługo zaczniemy szukać czegoś swojego w tych okolicach :)

teraz jestesmy dalszymi sąsiadkami, to moze w przyszłości bedziemy bliższymi ;)
a tak poważnie, to zastanawiamy sie miedzy 5wzgorzami,wiszącymi ogrodami (przed auchan), morenowe wzgórze (miedzy migowem a kartuską) no i ten nowy horyzont... to są osiedla z najtańszymi mieszkankami, z dopłatą rządową...

Ja w okolice Auchan bym się nie szła, pracowalam w tamtych rejonach i dojazd jest tragiczny, nawet o godzinie 14 jest mega gigantyczny korek, który się ciągnie i ciągnie... Do pracy zawsze byłam spóźniona :)

również mieszkam w tych rejonach ,,... przychodzi mi do głowy tylko jedno słowo korki, korki, korki...
juz mnie nie bawi dojazd z centrum do domu w godzinę... i komunikacja której praktycznie brak (rejony 5 wzgórz, 4 pory roku)
ja stąd uciekam..

CKf1tH twbtplmpxbcc

Inne tematy z forum

CO Z TYMI OFERTAMI PRACY? (12 odpowiedzi)

Przeglądając ogłoszenia z ofertami pracy, nie trudno zauważyć, że wszystkie oferty są skierowane...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Kupujcie może naturalne kosmetyki? (101 odpowiedzi)

Cześć. Kupujcie może naturalne kosmetyki? Możecie polecić mi jakiś dobry sklep oferujący szeroki...