Osaka Sushi

Sushi Jedzenie na wynos

Gdańsk, Koziorożca 29

Ania - ocena (1) Rewelacje, bardzo pyszne , polecam Ania Bożena - ocena (1) Zawsze świeżo , smacznie i estetycznie przygotowane i podane . Pyszne zupy .... Bożena Ewelina - ocena (1) Najlepsze shusi w Trójmieście od lat! Ewelina
Weronika - opinia (1) Bardzo dobre sushi oraz Ramen. Weronika Rafi - opinia (1) Pysznie i zdrowo.szybka dostawa Rafi Zupa była okropnie słona (1) Zupa była tak strasznie słona że bolało mnie przez dwa dni gardło później,... Ola zupelnie przecietnie (1) Zamowilismy catering do firmy. Dowoz byl na czas co sie chwali. Mamy jedynie... ress Super (1) Jakość do ceny na wielki plus- trzeba spróbować Ad Zdecydowanie polecam ! (1) Słyszałam o tym miejscu wiele dobrego i nie zawiodłam się :) Wybraliśmy się... Gosia Bardzo niepozorne miejsce z przepysznym sushi! (1) Nie spodziewałam się tak pysznego jedzenia po wejściu do restauracji. Miejsce... Ewe Godne polecenia każdemu :) :) :) :) :) (1) Bardzo lubię odwiedzać Osakę, a jestem wybredna :) Miły, ciepły lokal z... Liliana Dziwne praktyki - dopłata za tackę?! (1) Złożyłem dziś zamówienie na wynos za 150 zł (pochodzące z kuponu ze znanego... Andrzej Jedzenie bardzo dobre, ładnie podane + sympatyczna obsługa (1) Jedzenie bardzo dobre, ładnie podane + sympatyczna obsługa. Sushi bardzo... Mariusz Opinia (1) Super Sushi, miła obsługa , zawsze świeże i smaczne, nic dodać- nic ująć... Tom Polecam z całego serca (1) Mimo, że od Centrum daleko to stwierdzam, że warto odwiedzić ten lokal.... Karolina Polecam (1) Bardzo smaczne sushi, urozmaicone, świeżutkie. Mimo, że lokal niewielki godny... Dorota Polecam (1) Miejsce godne polecenia. Wszystko pyszne, ceny bardzo korzystne i świetna... Kasia Super sushi! (1) W końcu normalne miejsce gdzie można dobre sushi zjeść. Polecam! M