Osiedle Familijne

Witam przyszłych sąsiadów ;)
Czy są tu tacy, co zakupili dom/mieszkanie na nowym osiedlu Siódmego Nieba?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 32

Re: Osiedle Familijne

my mamy odbiór na koniec września, być może będzie szybciej ale się nie nastawiam. wszystko zależy jak masz umowę podpisaną.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ocho pytanie godne rozawrzenia widze w tobie jeszcze duzo dobrej wiary i nadzieji ze ob edzie sie bezproblemow w postaci zlego wyciagu i wilgoci... Tak trzymac !! Duzo pozytywnego nastawienia - bedzie z czego zchodzic
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam tez zamierzam kupic mieszkanie na tym osiedlu i mam pytanie odbior jest na grudzien czy oni szybciej wpuszczają ludzi żeby mieszkanie wykonczyc czy dopiero przy odbiorze dzięki za odpowiec
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

witam Natalio, bedę mieszkał bardzo blisko Ciebie:)

Witam przyszlych sasiadow rowniez :) czy moze ktos zaglada na teren budowy jak prace sie posuwaja i czy dadza rade nasze majstry wyrobic sie w termine zakladanym tj do konca czerwca.Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

No niestety nie mogę się tam pojawić po 1 nie jestem jeszcze tam zameldowany a po 2 jestem na stataku

Nadzieja umiera ostatnia :)
A tak poważnie to zachęcam do udziału w Zebraniu Wiejskim 25.04 - sam Burmistrz ma nas nawiedzić. Trzeba mocno akcentować temat dróg, bo gminę niestety trzeba z wszystkim ciągnąć za uszy...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witajcie ja tez czekam na odbior pod koniec cerwca mam nadzieje ze nie bedie poslizgu. Co do tej drogii to mam zle precucia bo te plyty chyba nic nie pomoga gmina mogla by sie za to wziac bo tam bedzie mieszkac dosc sporo podatnikow przyszlych
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

witaj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam sąsiadów mam nadzieje, że będzie się Nam dobrze żyło.
Jeżeli chodzi o troli trudno najwyżej zrobimy małe odgnomianie :)

Ja również czekam na odbiór pod koniec czerwca na osiedlu familijnym. Mam nadzieję, że utwardzą drogę płytami Jumbo :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 7

no cóż niektórym się nudzi :) a tak mają co robić, bo popyskują sobie :) Witam nowych sąsiadów :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Niestety jest kilku troli, którzy (prawie) każdy wątek obracają w pyskówkę. O tempora, o mores...
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam w takim razie przyszła sąsiadkę:) rozmowa rozkręciła się chyba w niezbyt dobrym kierunku...ale jak to zwykle bywa
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

ok , z krajobrazem sie zgodzę , nie każdemu taka zabudowa musi się podobać - mi też nie podoba się ,że każdy domek w baninie jest inny -pstrokaty- ale co do nielegalnych wysypisk , szacunku dla pieszych czy tez zapachu oborników to nie bardzo - gdyż te nowe osiedla , są jeszcze prawie nie zamieszkałe - ludzie sie dopiero sprowadzają ,więc nawet nie zdązyliby narobić tylu szkód. Banino uważam za bardzo fajne miejsce do mieszkania i życia wogóle , fajnie że się rozwija .
Miło by było , gdyśmy trzymali "sztamę" - wszyscy mieszkanicy -razem , a nie jakieś podziały na nowy stary czy coś tam - i tak nas gmina nie lubi więc chociaż między sobą byśmy mogli być milsi . A tu aż pije nienawiścia na tym forum - i nie piszę tu tylko o tym wątku
popieram tę opinię 35 nie zgadzam się z tą opinią 2

aa
juz nie sa i szkoda bo krajobraz fatalny sie robi, przybywa nielegaslnych wysypisk śmieci, smród spalin, chamska jazda bez szacunku dla pieszych, wieczne pretensje ,że oborniki śmierdzą, wymieniać można bez końca.
Wies jest wspólna ale niech nas nie uszczęśliwiają na siłę.
Każdy ma prawo wypowiadać się o plusach i minusach.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 17

tak samo pewnie mówili o mieszkańcach domków rolnicy 15 lat temu ,
o jakich zaproszeniach piszesz? to Twoja wieś czy jak? a tak przy okazji ... to były same domki - już nie są ,a ludzi będzie się sprowadzać do banina coraz więcej i w sumie można by na tym zrobić interes ,a nie tylko narzekać - właściciele sklepów , aptek itd chyba powinni się cieszyć ,że im sie obroty zwiększają
popieram tę opinię 22 nie zgadzam się z tą opinią 4

kupi taka mieszkanie na kredyt nawet jeszcze nie mieszka a juz pyskuje.
Banino to same domki nikt Cię tu nie zapraszał, te bloki pasuja tu jak w d.pie ząb
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 42

jakie blokowisko, nie przesadzajcie, normalne osiedle w zabudowie szeregowej...i dobrze, bo już na te wsiowe stodoły znudziło mi się patrzeć...
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 15

Afera zKalinowej co śmieci wywala nielegalnie
BUJAJ SIĘ
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

że też zawsze znajdzie się ktoś uszczypliwy...
zgadzam się z olo.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Poszukuję dobrego mechanika (61 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś z Was może polecić solidny warsztat w okolicy Banina? Chodzi mi o jakiś...

Imperium-Auto Salon (9 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

Internet LTE (58 odpowiedzi)

Witam. Czy ktoś tutaj obecnych używa internetu LTE od Play albo Cyfrowego Polsatu i mógłby się...