są i zalety i wady (3) Osiedle dla zmotoryzowanych, którzy butują się pociągnięciu linii tranwajów... mk brak (1) WITAM SERDECZNIE,MIESZKAM OD 3 LAT NA FIKAKOWIE I JEST KILKA SPRAW,KTÓRE MNIE... GDYNIANKA w miare pozytywnie (1) witam, mieszkam na fikakowie ponad 2 lata : plusy: łatwy dostęp do... km
not important - opinia (1) Mieszkam tu od roku. Jestem młodą osobą . W zasięgu ręki mam wszystko poczte,... not important Nie jest źle ale... (1) Plusy: czystość, spokój, niewielkie rozmiary osiedla, nowe budownictwo.... ikabg Super miejsce!!! (1) Mieszkamy na Fikakowie już prawie 1,5 roku. Jesteśmy młodzi, wszystko co nam... O & M Ziomek - opinia (1) Dużym minusem tego osiedla jest gęstość zabudowy, za dużo, za ciasno, no ale... Ziomek osiedle młodych ludzi (1) Mieszkam tu od kilku miesięcy i jestem super zadowolony. Widać, że to osiedle... MM superrr (1) rewelka mieszkaniec SUPER!!! (1) Najlepsze osiedle jakie znam ! REWELACJA ! Marta ania - opinia (1) super osiedle :) ania beznadzieja (1) beznadzieja chilon