Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Pewnie koło 4 tys
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiemy ile kosztuje ta "przyjemność"?

Ja mam termin dopiero za tydzień u notariusza i też czekam aż na maila wyślą.

W sprawie czynszu nie,ale dzwonili do męża z informacją o przepisanie u notariusza..Termin na pojutrze,powiedziała że wyślę mail że szczegółami ale cisza...Ktoś się orientuje ile kasuje notariusz? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Telewizja Netia

Jakieś nowe informacje w sprawie czynszu?

Ja czekam zazwyczaj tydzień max dwa, a kontakt taki normalny
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rolety są na oknie a okno własnościa lokatora i to on traci gwarancje na okna. Przestańcie głupoty wygadywac.

To jest oczywiste, ale mi chodzi bardziej, żeby był jakikolwiek kontakt i chociaż odpowiedzi z ich strony, a nie olewanie każdej sprawy, albo czekanie na rozwiązanie miesiąc :p Jak to jest tutaj?

Telewizja Netia

Czy ktoś z Was posiada telewizję od Netii? Czy korzystacie z opcji Multiroom?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja to w ogóle nie wiem skąd to przekonanie, że administracja musi być na każde zawołanie. Jak czekamy na jakas odpowiedz z ich strony itd. to trzeba wziąć poprawkę na to, że mają też innych mieszkańców i wszystko jednocześnie nie ogarnia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ze swojej strony jako mieszkanka b2 mogę powiedzieć że wszystko w porządku. Do wykończenia nie ma co się przyczepić, a kontakt z administracja jak to zwykle czasem szybciej czasem wolniej:p

A jak z reszta? Nie było problemów przy odbiorze mieszkania? Dobry kontakt z biurem?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Domofon w b2 już zepsuty ? czy co mu sie dzieje jakaś R jest wciąz ktoś ogarnia? :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Rowerów ial też zamknięta ale ja rower będę trzymać chyba w mieszkaniu skoro są kradzieże a rowerownia na klucz nie jest zamykana... Więc po co ona skoro na klucz nie zamykana.
I również ciekawa jestem który to budynek z tymi kradziezami
R
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Załadowana i gotowa broń przeciwko złodziejem :-)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Odrazu sąsiadów posądzać? Dobrze wiedzieć że można sobie wzajemnie ufać...Tak z ciekawości w którym bloku miało to miejsce???
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

To może niech każdy zacznie zamykać drzwi jak już coś wniesie...Bo zauważyłam że jest to problem notoryczny...Raz że płacimy za ciepło na klatce dwa ułatwiamy drogę złodziejom do naszych mieszkań czy też komórek!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ktoś próbował włamać sie nam do piwnicy (komórki lokatorskiej) krata w drzwiach połamana ..ludzie własnych sąsiadów już okradacie?! Jeśli to nie wśród mieszkanców jest złodziej a ktoś z zewnątrz pierwsze co powinniśmy założyć kamery. Czy u kogoś też sie ktoś próbował włamać? Jeśli nie to ostrzegam by uważać i zamykac drzwi główne do piwnic!!!!!!
No nie do wiary............Brak słów na to wszystko juz.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Żaluzje i zasłonki też mamy kupować pod kolor elewacji - tylko konfiturą wszystko przeszkadza
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7

Jak będzie problem z elewacją to widać komu można wystawiać rachunek
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 4

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....