Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nieźle, szkoda tylko, że tak nie wolno...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czy to nie jest niezgodne z umową?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak ja go całkiem zlikwidowałem bo mi wadził w kuchni tylko zostawiłem ten w łaziece
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wyłączał ktoś ten wentylator w kuchni? Trochę hałasuje i najchętniej dałbym go na włącznik zamiast non stop 1 bieg
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wieje wieje z gniazdka przy balkonie

Otwierali sobie płot ;) zasypywali ziemią i siali trawę :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ooo w b3 dziś super ja z b3 jestem to jak to zasiewali skoro nie ma wejść przecież sa już ogrodzenia i jest tam skarpa
I siali a nie mieli takich rulonow rozkładać co jak na innych osiedlach co od razu trawka jest i nie czeka się aż wyrośnie

No właśnie w dokumentach które dostaliśmy w dniu odbioru wyraźnie jest napisane że owe prace można wykonywać do 18...

Z czego widziałam to dziś zasiewali trawę w ogródkach B3..A jeśli chodzi o koszt przeniesienia własności to jeśli się nie mylę jest to 1-2 % wartości mieszkania.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Orientuje się ktoś jaki koszt taksy notarialnej nas czeka przy przeniesieniu własności?

A ktoś wie kiedy będzie rozkładu ta trawę bo nie jest tak że sami mamy siać wiem że takie rulony rozkładają czy jaka tak a potem my tylkodosiewamy

U nas cały czas letnie grzejniki muszę sprawdzić te gniazdka :)

Nam jak na razie też mieszka się fajnie poza hałasem wiertarek w godzinach 19-22 :D no ale to nie uniknione w nowym bloku więc tolerancja jest :) co do usterek to powoli naprawili to co było w protokole ale wciąż wychodzą nam nowe... Mokra sciana.. Wam też wieje wiatr z kontaktów? :D i tu wcale nie żartuję :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak,tu się zgodzę ogródki to jakieś totalne bagno.. Dobrze że jednak nie wzięliśmy parteru,bo latem w kaloszach to bym nie chciała chodzić po ogrodzie.. :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja mam parter i jedyny syf to puki co to ta jedyna puszka w ogródku co ja znalazłem

Re: Pytanie

Mieszkając na 4 piętrze nie narzekam.Gorzej maja osoby z ogródkami na dole nie dość ze woda ciagle stoi to jeszcze syf.Do dziś nie naprawili wszystkich usterek idzie im to bardzo mozolnie.Jezeli chodzi o resztę czas pokaże aż się wszyscy wprowadza.

Pytanie

Jak Wam się mieszka drodzy sąsiedzi??? :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: TV

Posiadam już Netie i za 40zl tv + internet 150mb. Wszystko działa prawidłowo internet na kablu pokazuje 147mbs. Nigdy nie korzystałem z ich usług ale jak na razie jestem bardzo zadowolony.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Tez nic :(

A w drugie wejście ?

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....