Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Re: Woda

Poczekaj aż wszyscy zaczną mieszkać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Woda

Czy u Was też się długo czeka aż zleci ciepła woda???
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zależy co oczekujesz ja wybrałem upc za 79 najwiecej programów możliwios oglądania do tygodnia wstecz mi to pasuje.Mialem wcześniej Vectrę za 69 i nic specjalnego często miałem problemy z internetem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tak,ja tak zrobiłem grunt, zostawić żeby dobrze wysechł i 2 warstwy farby i wszystko elegancko nic nie odeszło.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Próbował ktoś malować bez szpachlowania i gładzenia da radę czy odchodzi wszystko?

Ktoś analizował które oferta na (szybki) internet wydaje się najciekawsza i router wydaje się sensowny? Zasypują nas ulotkami i trzeba coś wybrać :)

w B2 już ktoś ma zamontowane :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Osiedle Fotoplastykon

W budynku b2 lub b3 teraz nie jestem pewny teraz lokatorzy już mają więc raczej już się dopytywali skoro zamontowali.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Osiedle Fotoplastykon

Witam,
Jeżeli ktoś poruszył już ten temat to przepraszam, ale pierwszy raz jestem na tym forum i jest tu tyle komentarzy, że nie jestem w stanie tego wyłapać.
Mam pytanie czy ktoś może orientował się czy można zamontować rolety antywłamaniowe? Zastanawia mnie to, bo jest to jednak ingerencja w elewację, a mam mieszkanie na parterze i chciałbym je jakoś zabezpieczyć :)

Jakbyś przeczytał instrukcje to byś wiedział /a że po 1- musi i będzie chodzić 24/7 i po 2- że skoro hałasuje coś jest nie tak..Po coś dali na te instrukcje..No ale jak to z typowym Polakiem bywa najpierw się robi potem się czyta...W tych broszurach jest bardzo dużo pożytecznych informacji..Polecam lekturę..

W instrukcji jest napisane że mają i będą chodzić ciągle chyba że wyłaczysz korki :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Dzwonek do drzwi

Wiecie może jak wyłączyć wentylatory bo u mnie cały czas chodzi i strasznie hałasuje

Dzwonek do drzwi

Czy ktoś się orientuje jak przyciszyć "dzwonek" o ile go można nazwać dzwonkiem...Bo jak dla mnie to dźwięk tego dzwona obudził by umarłego..

Xxx
2019-03-03 13:44:22
Ściany są gotowe do malowania czy trzeba je szpachlować?
Wszystko masz w dokumencie ze standardem wykończenia, nie są gotowe.

Ściany są gotowe do malowania czy trzeba je szpachlować?

Dobrze wiedzieć myślałam że będę pierwsza..Bo wydaje mi się że szybko to wszystko idzie ;)

anonim
2019-03-02 11:56:47
A jak tam wasze remonty? Ktoś już wprowadzony? :D
Z tego co przyuważyłem to są już tacy co mieszkają :D
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie tak samo :)

Wszystko w dobrym kierunku,myślę że do połowy marca będziemy wprowadzeni :)

A jak tam wasze remonty? Ktoś już wprowadzony? :D

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....