Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

2019-02-10 17:47:15
Mieliście ciepłe grzejniki?? Bo ja potem zauważyłam brak pokrętła w jednym grzejniku nie ma jak ustawić ciepła. U mnie próg ruchomy do wymiany i w uwagach napisałam bałagan do sprzątaniecia. Mogłam nie odbierać bo łazience i pokoju jednym śmieci i rzeczy robotników się walaly
Grzalo tak ze okna trzeba otwierac :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

U mnie tak samo. Proste wylewki, proste kąty, wywietrzniki w oknach :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mieliście ciepłe grzejniki?? Bo ja potem zauważyłam brak pokrętła w jednym grzejniku nie ma jak ustawić ciepła. U mnie próg ruchomy do wymiany i w uwagach napisałam bałagan do sprzątaniecia. Mogłam nie odbierać bo łazience i pokoju jednym śmieci i rzeczy robotników się walaly

chudybercik
2019-02-10 17:22:12
A jeszcze takie pytanko jeśli zgłoszono wady i pani je zapisała. To teraz trzeba czekać na ich usunięcie czy można już zacząć wykańczać mieszkanie tam gdzie np. nie ma wad. Czy trzeba czekać?
Możesz robić to co nie ma związku z tą wadą, logiczne.

2019-02-10 17:16:31
widzę że wiele negatywne opinie po odbiorów mieszkaniu. Budowali tak "złe"?
U mnie lepiej niż się spodziewałem, same pierdoły typu ryski a najważniejsze sprawy idealnie (kąty itp)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jeszcze takie pytanko jeśli zgłoszono wady i pani je zapisała. To teraz trzeba czekać na ich usunięcie czy można już zacząć wykańczać mieszkanie tam gdzie np. nie ma wad. Czy trzeba czekać?

widzę że wiele negatywne opinie po odbiorów mieszkaniu. Budowali tak "złe"?

trojmiasto.pl
2017-02-21 15:43:35
Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
A jakie u was były te pokrętła przy grzejnikach bo u mnie w jednym pokoju brak a w drugim jakiś mały nie ma podziały na 1_5 ustawiania tego ciepła to ma tak być bo jutro mam zamiar dzwonić itp zgłaszać bo później to zauważyliśmy

Po prostu oznajmiła że w przeciągu miesiąca powinno być to naprawione :)
Pan nie spisał nic gdyż polnord tj nie udostępnił mu potrzebnych materiałów. Wiec wady jedynie dyktowal Pani z polnordu na bieżąco i zadawał jej pytania nie umiem tego jasno napisać gdyż szczerze mówiąc się na tym nie znam. Dlatego powierzylismy wszystko temu Panu :)

Pani z polnordu zapisała wszystko jako wady i w sumie nie komentowala tego jakoś specjalnie :)

A co ludzie z Polnordu na te usterki?
Czy ten pan wypisał jakiś raport że swojej wizyty?

691884476 numer Pana który odbierał nam mieszkanie super gość i nie drogo do 300 zl ale wykrył miedzy innymi krzywe konty ścian krzywo przywiezione grzejniki prawie wszystkie krzywa posadzkę i sciane
Polecam gorąco Pan zna się na rzeczy :)

A powinny mieć ogrodzenia przy odbiorcy powinno być wszystko dokończoje. Ciekawe kiedy zrobia te ogrodzenia i mam nadzieję że mój fachowiec się ie doszuka w mieszkaniu niczego i będzie dobrze

No nie mają :) To jeszcze nie jest chyba skończone te nasze osiedle. Ogólnie to do 20:00 można tam tylko chodzić. Jest ciągle ochroniarz i teren jest zamykany po 20:00. Jeżeli potrzebujemy zostać dłużej w mieszkaniu bo remont to trzeba mieć pozwolenie kierownika. Niby mamy już mieszkania ale nadal mamy jako takie ograniczenia to moje pierwsze mieszkanie wiec nie wiem czy tak jest zawsze czy tylko jak zwykle u nas :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Czy ktoś wie czy partery nie powinny mieć ogrodzonych ogródków jutro odbieram i będę im to zgłaszać bo chyba nie mają z tego widziałam

Ja jutro na 14.30

Ktoś odbierał w piątek/sobotę(dziś)? Dużo poprawek? Jak części wspólne i hala?

B2 fotoplastykon
2019-02-08 22:27:21
Czy pod B2 można wjechać autem pod klatkę z materiałami budowlanymi lub meblami???
No wytrzymaj chociaż do tego odbioru

bedzie w ogloszeniu na trojmiasto. pl

Re: TV

Czy pod B2 można wjechać autem pod klatkę z materiałami budowlanymi lub meblami???

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....