Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

mieszkanka
2019-02-04 18:57:39
uważacie że odbiory zaczną się 7 lutego i żaden z klientow o tym nie wie bo nie dostał informacji ? skoro według boku bylam 9 na liście ( informacja z początku stycznia ) czyli odbiór 7.02 mam hah jest 4.02 a nadal nie ma konkretnej informacji nie bądźmy śmieszni i przestańmy się łudzić tym co usłyszymy dopóki nie otrzymam konkretnej pisemej daty to nie uwierze
Taka sama data jak wiele poprzednich, będzie wiadomo jak kogoś zaproszą na odbiór. ;-) Kiedy kupiłaś że 9 na liście?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

uważacie że odbiory zaczną się 7 lutego i żaden z klientow o tym nie wie bo nie dostał informacji ? skoro według boku bylam 9 na liście ( informacja z początku stycznia ) czyli odbiór 7.02 mam hah jest 4.02 a nadal nie ma konkretnej informacji nie bądźmy śmieszni i przestańmy się łudzić tym co usłyszymy dopóki nie otrzymam konkretnej pisemej daty to nie uwierze
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

2019-02-04 18:50:12
2019-02-04 18:49:19
7
2019-02-04 18:46:49
Tak na guderskiego.Dzis byłem widocznie podziałał mój urok osobisty a tak całkiem poważnie to na wszystkie pytania odpowiedzieli i nie było problemu
To może ja na jakiegoś nieogranietego faceta trafiłam... Taki brodst6 /( może w tyg muszę zajrzeć tam. A i powiedział że jak coś na temat budowy chce to muszę tylko do kierownika co do dokumentów energii też powiedział że nie mógł pomóc
Może w soboty dają kogoś tylko do sprzedaży kto chce tylko kupić Moze telefonicznie mi powiedzą
eh, zadzwoń do biura obsługi klienta to dostaniesz nr do osoby odpowiedzialnej za budowę a nie idziesz do ludzi którzy się zajmują sprzedaża..to oczywiste, że w niczym innym ci nie pomogą

2019-02-04 18:49:19
7
Tak na guderskiego.Dzis byłem widocznie podziałał mój urok osobisty a tak całkiem poważnie to na wszystkie pytania odpowiedzieli i nie było problemu
To może ja na jakiegoś nieogranietego faceta trafiłam... Taki brodst6 /( może w tyg muszę zajrzeć tam. A i powiedział że jak coś na temat budowy chce to muszę tylko do kierownika co do dokumentów energii też powiedział że nie mógł pomóc
Może w soboty dają kogoś tylko do sprzedaży kto chce tylko kupić Moze telefonicznie mi powiedzą

7

7
2019-02-04 18:19:30
Do kierownika budowy a lista jest w biurze polnordu
Na guderskiego? I kiedy byłeś bo jak ja byłam w sob to na każde z pytań a miałam parę powiedział że on od tego nie jest nic nie wie że on od sprzedaży tylko jest

Do kierownika budowy a lista jest w biurze polnordu

7
2019-02-04 17:11:21
Byłem dziś w mieszkaniu pomierzyć pare rzeczy.Odboiry od 7 lutego około 10 mieszkan dziennie ja jestem 85 na liście heh wiec 16 -18 luty mam odbiór.Klatki spoko widokiem na zbiornik może z 3 miesiące się pocieszę heh
A skąd się dowiedzieć tory się jest na liście skąd wiesz? * i kto daje pozwolenie na wejście też bym z chęcią już weszła powierzyć z moim fachowcem

Byłem dziś w mieszkaniu pomierzyć pare rzeczy.Odboiry od 7 lutego około 10 mieszkan dziennie ja jestem 85 na liście heh wiec 16 -18 luty mam odbiór.Klatki spoko widokiem na zbiornik może z 3 miesiące się pocieszę heh
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie trzeba być przy podłączeniu licznika. Najlepiej zrobić to jak najszybciej, żeby nie było sytuacji, że jest mieszkanie, ale nie ma w nim prądu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Energa zaczęła montaż?

Z informacji jakie udzieliła mi Pani w Energa nie trzeba być przy podłączeniu licznika..To jak w końcu jest?

Czyli zaczęli już montować liczniki na fotoplastykonie?

Jeszcze bez odebranego mieszkania podłączyli. Nie było z tym problemów. Trzeba być przy podłączeniu licznika i nie robili problemów z wejście na budowę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

oby już w tym tygodniu zaczęli :) i zeby szło to sprawnie tj obiecują 7 dn w tygodniu

Ciekawe kiedy je dostaniemy..

żeby był juz prad jak tylko dostanie mieszkanie..... by jak najszybciej zaczac robic..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po co komu licznik jak nie ma mieszkania...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

U nas na fotoplastykonie?

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....