Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Mnie założono licznik następnego dnia od podpisania umowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nam powiedzieli że od 4-5 dni ale w umowie mają że nawet do 2 tygodni :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam,
wiecie może jak długo się czeka na licznik prądu?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Krzysiek
2019-02-01 12:20:45
Ja nie musiałem nic wypełniać. Dowód osobisty i jakaś jedna strona z tych stron co podesłali. Tyle wystarczyło. Punkt jest w galerii na Morenie, 1 piętro, obok Carrefour ;)
To chyba podejdę do polnoorrdu żeby mi drukneli bo nie ma gdzie a mam niedaleko w

Ja nie musiałem nic wypełniać. Dowód osobisty i jakaś jedna strona z tych stron co podesłali. Tyle wystarczyło. Punkt jest w galerii na Morenie, 1 piętro, obok Carrefour ;)

Jest to w galerii morena w ciągu lokali za sklepem Carrefour. i wydrukować należy bodajże tylko 4 strony nie całość.

Trzeba wydrukować i wypełnić punkt jest w galerii Morena dokładny adres jest w internecie

Cy muszę drukować te dokumenty energii? I gdzie to na morenie jest jak ktoś był niech napisze

Pojawiło się słowo: "Przepraszam". To do nich nie podobne.

chyba forum czytali bo wcześniej pisałąm ze nawet nie przeprosza :D A tu o jest i magiczne słowo
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szanowni Państwo,
Po wczorajszej re-kontroli pozostała do uzupełnienia kwestia związana z protokołem odbioru przyłączy wodno-kanalizacyjnych. Po pozytywnej finalizacji i uzyskaniu decyzji o pozwoleniu na użytkowanie, w połowie przyszłego tygodnia będziemy się z Państwem kontaktować w celu przekazania informacji o terminach odbiorów.
Bardzo przepraszamy za opóźnienia.
Z poważaniem

Takiego maila właśnie dostałem

jest mail z polnordu

2019-02-01 11:44:31
Nic się na płaci. Pani mówiła ze dużo "sąsiadów" od nas już było podpisać. Pewnie nie jesteśmy jedyni w takiej sytuacji, z resztą od Polnordu dostaliśmy te dokumenty więc chyba nie musimy się martwić
A powiedz to trzeba drukować?? *i im to zanieść i gdzie to jest dokładnie na morenie

Nic się na płaci. Pani mówiła ze dużo "sąsiadów" od nas już było podpisać. Pewnie nie jesteśmy jedyni w takiej sytuacji, z resztą od Polnordu dostaliśmy te dokumenty więc chyba nie musimy się martwić

Tak my na morenie ale nic nie płaciliśmy :) Pani mówiła ze 4-5 dni i zalożą licznik

Ja już mam wszystko załatwione podpisane kuchnia czeka licznik 4-5 dni będzie kafelki leża urlop jest fachowiec tez tylko kurde nie mam najważniejszego...mieszkania.. :D
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A coś się płaci za podpisanie?? I gdzie byliście na morenie może?

uff my tak samo i teraz sie boimy czy nie bedzie za to jakiejs kary bo podpisaliśmy że mieszkanie jest nasze a tu taki cyrk sie zrobił...

tak. my już podpisaliśmy

czy ktoś już podpisał umowe z energą po tym jak przysłali papiery?

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....