Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Co najlepsze nawet nie przeproszą.... jak gdyby nic sie nie dzieje... robili wszystko na szybko i zaczyna wychodzić wszystko..
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawa jestem co wymyślą po odbiorze przyłącza wodno-kanalizacyjnego?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

przed chwilą na fb pojawił się komentarz "Rozmawiałam przed chwilą z Panią z Polnordu. Nie ma jeszcze odbioru bo nie mają odbioru przyłącza wodnego - czy jak to tam się wygląda profesjonalnie się nazywa. Możliwe że odbiór będzie 5 lutego.... ale kto to wie ;) Pani nie może powiedzieć, że to będzie na 100%"
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Koszmar...Człowiek ma ochotę wysłać ich w kosmos...Gubią się w tym co mówią..Zamiast szczerze powiedzieć jak sprawa wygląda..

Szkoda że deweloper się z nami nie liczy, ekipy umówione,urlopy załatwione..Nie których rzeczy nie da się już przesunąć bo ile można..Mam nadzieję że jutro zaczną umawiać na odbiory..
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Osiedle Fotoplastykon

Ciekawe ile to jeszcze potrwa. Mam nadzieję że obędzie się bez poprawek w mieszkaniach bo to kolejny miesiąc zwłoki wg. umowy.
Od dnia sporządzenia formularza reklamacyjnego mają 7 dni na odpowiedź czy ja uznają a potem jeszcze 24dni czasu na usunięcie. A nie wydaje mi się aby spieszyło im się z tymi usterkami skoro teraz mają takie problemy.

te opóźnienia ciągną sie już tak na prawde pół miesiąca już 3 raz podają nam że tego dnia na pewno będziemy oddawać... i co? i nic.. nowy termin...zabawa w kotka i myszke no ludzie nie pojmuję tego każdy deweloper tak robi? Przecież tu nic sie zaplanować konkretnie nie da. siedź ciągle i czekaj... a mieszkanie samo sie nei zrobi... nawet urlop ciężko będzie ogarnać..

anonim
2019-01-31 19:19:13
Super że bawi cie nasza krzywda
Nie do końca bawi bo moja też czeka:) Jestem umówiony z lekkim zapasem na ewentualne opóźnienia ale wszystko ma swoje granice
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super że bawi cie nasza krzywda

Jak tam wasze ekipy wykończeniowe? Cierpliwie czekają? :D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Paweł dobre pytanie :D
A tak serio kierownik z polnordu 5 minut temu potwierdził to wszystko łacznie z tym że zaczną wydawać od srody może od czwartku na pewno nie od poniedziałku
Najgorsze jest to że oni pozostaną bezkarni a my mega stratni

W mailu w zeszłym tygodniu dostałam informację że straż pożarną i sanepid przeszli pozytywnie..Więc o co tu kur** chodzi?! Porażka ...jaja sobie robią i tyle ..

Którego roku?

Po prostu sobie z nas kpią.... to jest wg ich wydawanie mieszkań jak najszybciej?! Jak co chwila podają coraz to dalsze daty! ...........

Jest info na FB że odbiory od 07.02...

Z postu na fotoplastykonie na fb wynika że Był nadzór budowlany wszystko niby ok tylko trzeba czekac na wyniki próbki wody. Podobno wydawanie mieszkań ma zacząć sie w czwartek 7.02 BOK nie odbiera P.P. nic nie wie.
I to tyle jak na razie

Cisza....oby nie była ciszą przed burzą..

Cieszę się że nie jestem sama ;)

chyba jeszcze za wcześnie :) choć mnie też ciekawość już zżera :D

Nadzór

Ktoś coś, jakieś przecieki?

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....