Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Natalia
2019-01-07 21:31:04
Pisze cene jaka jest realna do osiagniecia. Aktualnie chyba 5650-5700.
Ok, sorki. W takim razie nasze mieszkania pięknie podrożały ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

2019-01-07 21:32:16
Natalia
2019-01-07 21:26:12
6000/m2 + komorka + miejsce postojowe platne osobno to wychodzi 355 tys. Policzcie sobie. Wiec chyba nie podalam ceny z kosmosu.
miejsce postojowe platne / czy hala?
Jesteś chętny? :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Natalia
6000/m2 + komorka + miejsce postojowe platne osobno to wychodzi 355 tys. Policzcie sobie. Wiec chyba nie podalam ceny z kosmosu.
miejsce postojowe platne / czy hala?

Pisze cene jaka jest realna do osiagniecia. Aktualnie chyba 5650-5700.

Natalia
Ale skąd ta cena 6000m2? To aktualna cena na tym osiedlu?

A znacie aktualne ceny? Bo to aż niemożliwe, że różnica jest aż tak duża, kupowałem w styczniu
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kupowalam w sierpniu

Natalia
2019-01-07 21:12:24
Nie wiem w jakiej cenie kupiles, ale ja juz po podwyzkach cen. A mieszkanie jest do odbioru lada moment a nie za 1,5 roku wiec to chyba zmienia postac rzeczy.
Przecież podwyżka była znikoma, a ja kupiłem bez żadnych negocjacji więc cena co najwyżej była średnia.
Jeśli ktoś to kupi w tej cenie to wołaj i też sprzedam od ręki

lol
2019-01-07 21:09:29
Natalia
2019-01-07 20:56:50
Sprzedaje bo postanowilismy zbudowac dom w miejscowosci w ktorej aktualnie mieszkamy, tj. w Chojnicach, maz dostal awans wiec zmienilismy nasze zamiary odnosnie przeprowadzki, a chcemy splacic kredyt zaciagniety na mieszkanie, zeby wziąć kredyt na dom.
I co liczysz, że ktoś naprawdę "kupi" to za taką cenę? :D oj te kobiety..

To ja też sprzedam, 55m2 2 piętro + miejsce w hali, uwaga taniej! 340tys!
sprzedacie za 5800/6000zl na m2 :-)

Dolicz sobie koszty placonego kredytu i wychodzi ze cena wcale nie taka wielka.

Nie wiem w jakiej cenie kupiles, ale ja juz po podwyzkach cen. A mieszkanie jest do odbioru lada moment a nie za 1,5 roku wiec to chyba zmienia postac rzeczy.

Natalia
2019-01-07 20:56:50
Sprzedaje bo postanowilismy zbudowac dom w miejscowosci w ktorej aktualnie mieszkamy, tj. w Chojnicach, maz dostal awans wiec zmienilismy nasze zamiary odnosnie przeprowadzki, a chcemy splacic kredyt zaciagniety na mieszkanie, zeby wziąć kredyt na dom.
I co liczysz, że ktoś naprawdę "kupi" to za taką cenę? :D oj te kobiety..

To ja też sprzedam, 55m2 2 piętro + miejsce w hali, uwaga taniej! 340tys!

Miejsce naziemne postojowe i komorka lokatorska w cenie

samo mieszkanie czy jakieś parkingi i piwnica są w tej cenie?
I dlaczego sprzedaż?

Sprzedam I etap

Mam na sprzedaż mieszkanie z I etapu, a wlasciwie cesje do umowy deweloperskiej, bo przeniesienie wlasnosci w kwietniu. Mieszkanie w budynku b3. 3 piętro. Bezposredni widok na zbiornik. 57,24 m2, 3 pokoje. Meil: natalia_mach4@wp.pl. Cena 370 tys. - do negocjacji

Specjalnie dla sąsiadów z 2 i 3 etapu założyłam osobny wątek w odniesieniu do podwyżek za metr :)
https://forum.trojmiasto.pl/Podwyzka-t866095,1,131.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Widząc jak Polnord traktuje klientów, to za chwilę powie, że odbiory będą w 8 tygodniu stycznia i tym samym styczniowe terminy zostaną zachowane xD
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Oby było tak jak Polnord zapewnia,czego życzę wszystkim przyszłym sąsiadom ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....