Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

jest dobrze. odbior przed bozym narodzeniem. jestem na liscie top 10 :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

W B.2
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wejście na budowę

Czyli odbiory w styczniu aktualne ?:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wejście na budowę

W którym bloku ?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wejście na budowę

Byliśmy dziś w mieszkaniu, wrażenia bardzo pozytywne. Są już zamontowane balustrady, kontakty, włączniki, kaloryfery, ramy do drzwi wejściowych. Na klatce tez widać postęp prac;) Pojawiły się obrazki na budynkach i przejściach, plac zabaw, betonowe ozdoby i schody;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

pan Piotr zalatwil mi wejscie na budowe w sobote. zdam relacje po...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

E

Ja b3 parter

Witam,
ma ktoś może jakieś informacje z budowy na temat postępów prac ?

też mam upc ale sam internet na 2 potokach i jeszcze ani razu sie nie zawiodłam w tym sensie że zawsze ten internet jest i to dość szybki a płace 40 zł za 150mb
Mam pytanko czy to prawda że Energa zakłada liczniki w 3-4 dni? czy raczej sie na to nie nastawiać?

Czy ja wiem czy UPC takie drogie. Za 80zł masz internet do 300mb światłowodem plus 160kanłów. Każdy dodatkowy tv 10zł. Wydaje mi się dosyć ciekawa oferta.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

UPC jest drogie ale dobre. Orange nawet nie próbujcie - pełna porażka. Podobnie jak Vectra - tragedia komunikacyjna i jak nie załatwicie czegoś przed podpisaniem umowy i nie dopilnujecie montażu, to dalej będzie tylko gorzej ...
Chyba jednak UPC ...

Jeśli chodzi o vectre to przy przedłużaniu umowy na dotychczasowym mieszkaniu, mają się dopiero podłączyć na osiedle po oddaniu drugiego etapu bo inaczej im się nie opłaca. Za duży koszt instalacji a za mało możliwych klientów. Tak powiedziała kierowniczka punktu.

Pan Leszek Krzyżanowski Łeba Meble.
Też poznałem go z polecenia w firmie gdzie pracuję. Zrobil dwóm kolegom kuchnie na wymiar z niezłymi bajerami. Widziałem jak to wygląda na żywo i w projekcie. Jak dla mnie wyszło super. Też właśnie zamówiłem u niego kuchnię czekam na projekt do akceptacji. Jedyny minus to długie terminy. Ja dzwoniłem w październiku to ostatnie terminy na luty miał. Czyli w sam raz jak nie będzie większych opóźnień na budowie.

Macie moze jakas firme godna polecenia z trojmiasto i okolice ktora robi solidnie meble kuchenne na wymiar ale nie za miliony monet? :) lub gdzie wy bedziecie zamawiac? :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Podobno UPC lub Orange
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli chodzi o telewizje kablową i internet ktoś orietuje się jakie będziemy mieli możliwości wyboru vectra upc itd.???

to co Dylan opisał to już wszystko co zrobią w mieszkaniach i jeśli tak jest w każdym to pozostało tylko wykańczanie budowlane na częściach wspólnych i wokół bloków - trzymam kciuki za łagodną zimę.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam mieszkanie wygląda następująco:
Grzejniki są zamontowane,Instalacja elektryczna z gniazdkami oraz włącznikami światłą(bez oświtlenia),Instalacja wodno kanalizacyjna,wylewki,drzwi wejściowe,domofon,ściany główne w tynku gipsowym działowe w gładzi wraz z sufitem.Brak parapetów.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Ciekawe

jaki jest standard deweloperski ? są zamontowane grzejniki jak to wygląda ?

ju
2018-11-22 07:54:12
Niestety nie. Jak jadę do pracy i wracam to jest ciemno. Może w weekend mi się uda to dodam na fb :)
Dzieki

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....