Osiedle Fotoplastykon

Osiedle powstanie w rozwijającej się południowej dzielnicy Gdańska – Rębowie, w spokojnej i zielonej okolicy w otoczeniu wzgórz. Osoby aktywne znajdą tu dla siebie wystarczająco dużo terenów rekreacyjno-sportowych. Lokalizacja sprawia także, że miłośnicy wypoczynku nad wodą lub w lesie mają stąd blisko na Kaszuby.

Usytuowanie osiedla zapewnia też dostęp do punktów usługowych i ...
więcej
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5

Hmn

Przecież nie mogą oddać tylko b2 mówili że oddadzą trzy więc poczeka sobie b2.aż dokończę b3.i b1
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

B2 w środku dużo zrobione. Ścianki, elektryka, tynki, gladź, odpływy, woda. Jeśli pójdzie wszystko z planem to niektórzy szczęśliwcy dostaną klucze pod koniec listopada początkiem grudnia.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Na facebook jest informacja ze na 80% 10.11 czyli sobota ale maja do kazdego dzwonic umawiac sie na godziny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Coś ruszyło z dniami otwartymi? ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

tyle to wiem tylko dla mnie jest mało ludzkie żerować na własnych sąsiadach ale cóż tacy są ludzie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

czy polnord sprzedaje miejsca dla osob niepelnosprawnych? na osiedlu w kowalach nie sprzedal. wiem od znajomego co tam cwaniak parkuje na niebieskiej kopercie za szlabanem. mi probowali wcisnac takie miejsce bo juz innych nie bylo. no i argument z biura ze szersze i dluzsze. i pan sie nie przejmuje...

ludzie kupują dla zysku kupił za 20 tys moze sprzedac za 35 czysty zysk

anonim
2018-09-28 14:12:25
nie rozumiem po co zablokowałeś tyle miejsc skoro ich nie potrzebujesz a innym bardzo by sie przydały.... bezsens
Tacy to wiesz.. Gdyby się dało dla kilku złotych to i windę by wykupił żebyś schodami musiał wchodzić albo płacić za wjazd. ;-)

nie rozumiem po co zablokowałeś tyle miejsc skoro ich nie potrzebujesz a innym bardzo by sie przydały.... bezsens
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Piłeś - nie pisz

to żeś się pan wprowadzisz jeszcze 3 miesiące później, jak pan inginier pan powynajduje pierdoły, jak masz kredyt to się dobrze zastanów cz to warte....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Samego miejsca nie kupisz u dewelopera.
Ale możemy się dogadać po odbiorze mieszkan, mam 2 miejsca do odsprzedania lub wynajęcia w hali garażowej w B2.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Krzysztof
2018-09-23 12:44:55
Ciekawe skąd to wie - ja kupiłem mieszkanie na osiedlu 4 potoki i nie było żadnych problemów i reklamacji, więc dlatego kupiłem tutaj - oczywiście zawsze jakieś ryzyko jest ale kto pokaże gwarancje 100%
Jak buduje Polnordzie?

Ciekawe skąd to wie - ja kupiłem mieszkanie na osiedlu 4 potoki i nie było żadnych problemów i reklamacji, więc dlatego kupiłem tutaj - oczywiście zawsze jakieś ryzyko jest ale kto pokaże gwarancje 100%
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wszyscy o tym wiemy wałkujemy ten temat od początku

Woda stoi w każdej dziurze gdy jest to teren gliniasty. Ale glina jest dobrym gruntem do posadawiania budynków , tylko trzeba wiedzieć i mieć projekt na odwodnienie terenu i myślę , że taki projekt ma Polnord. Nie obawiałbym sie akurat tego problemu.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kogut
2018-09-18 23:34:13
Po zimie tam stała woda, ziemia to glina przez którą nie wsiąka woda, dlatego teren jest podmokły
uwazasz ze buduja dom na palach? Kupilas na to osiedle? Jak nie, jak jest twoj celem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Po zimie tam stała woda, ziemia to glina przez którą nie wsiąka woda, dlatego teren jest podmokły

W kazdym badz razie sa juz rusztowania pod b1 i b3 albo moze w koncu sa :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

... w każdym razie, moim pierwszym krokiem będzie znalezienie i opłacenie dobrego inżyniera, który sprawdzi, co kupiłem, z ostatecznym raportem technicznym.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Osiedle Hiszpańskie - opinie i oceny (2174 odpowiedzi)

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim....