Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Pato

Tutaj malo co opisane...to trzeba zobaczyć i posluchac!;) kwestia czasu i pojawia się szafki z butami na korytarzu, bo już asy robia sobie przechowywyalnie na klatkach przed drzwiami, wózki, rowery.... ajc. Jest mocna ekipa 4-5 rodzin top co na głośnomówiących przed klatka z fajka w buzi dzieci bawi bawiace się w kupie psa...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Osiedle Hiszpańskie

Myślałem że takie patologiczne osiedla to przeszłość. :)
PS wszedłem na ten wątek przypadkowo
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Smycz

Jak można wyczesywać kundla przed klatka i zostawić 30cm od kosza, zrob to chłopaku w domu, na dywanie... poza tym uciszaj kundla jak daje na całe osiedle
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jedyna droga to telefon do sądu, podasz sygnaturę akt i dostaniesz aktualne informacje o stanie rzeczy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Pato

Czemu tak piszesz? Wyprowadz się
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To nie jest osiedle hiszpańskie, tylko osiedle g*wna, syfu i brudu:( ktoś je źle nazwał
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Jak trawniki?
Bo doszukać się zniszczeń nie mogę, za to kup i petów to pełno.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Czy komuś udało się skontaktować z zarządca? Ktoś wie coś nowego, istotnego? Pisze pisma do zarządcy, do sądu i narazie zero odzewu. Kapusta... szkoda gadać. Czy ktoś zgłaszał sprawę do tvp: sprawa dla reportera?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

A gdzie reszta komentarzy ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jadąc na czyiś plecach męczy się i koń i jeździec. Źródła informacji są znane. Zrób coś użytecznego.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wiadomo cos nowego ?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

"Dawid" z toba nie pije bo za dużo i za głośno przeklinasz...
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Tatusiowie od tych samych mam, jedna i ta sama klika. Pozdrawiam ciągle tych samych!;)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Wiesz gdzie nasz szukać, wyjdź to Ci polejemy jak Cię nie stać na alkohol hahaha
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 7

A może napiszesz coś o tatusiach? Którzy bardzo często stoją pod nasza 3 klatka i piją piwska, wódkę, bimber, pala papierosy? Czepiasz się mam które pilnują dzieci... Jakoś nie widzę tematu poruszonego o osobach z 3 klatki którzy piją pod blokiem, robią hałas na pół osiedla, przeklinają? no to dopiero jest wizytówka naszego bloku... masz rację wstyd zaprosić gosci... teraz wiem kto pisze o tych dzieciach! Bo przecież sam siebie na forum nie obsmarujesz! Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 10

Witam. Jestem mieszkańcem bloku 67. Dzieci pod blokiem jest kilka, ale nie mam z tym problemu chociaż trochę to widmo osiedle tętni życiem. Także życzliwy sąsiedzie zajmij się swoim życiem i nie czepiaj się rodziców z dziećmi tylko dlatego, że wychodzą z nimi pod ten blok, przecież nie będą siedzieli w domu, chyba dobrze, że się bawią spotykają niż mieliby siedzieć z nimi przez telewizorem. Ja dzieci nie mam, ale nie wypisuje głupot na forum. Są ważniejsze sprawy jakie można poruszyć względem naszego zaniedbanego osiedla. Pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 6

Jeżeli wstydem dla ciebie są bawiace się dzieci to naprawdę współczuję. 'pato mamusie' wejdź w słownik i zobacz co to znaczy a potem używaj w swoich wypowiedziach. Nie pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 15

Yeaa odpalila się złota 4:):)
Nudnego życia nie mam, tylkowstyd zapraszać gości jak taka wizytówka wystaje pod blokiem.. Nie przeszkadzają mi dzieci tylko pato mamusie z fajka w gebie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 4

Proponuję postawić dom jednorodzinny a nie wprowadzać się do bloku a później narzekać że dzieci przeszkadzaja..
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Skoro ci dzieci przeszkadzaja podejć do rodziców i zwróć uwage a nie kryjesz sie na forum boisz sie powiedzieć masz nudne zycie zajmij się sobą albo wyprowadź się z tąd
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9