Osiedle Hiszpańskie

Osiedle Hiszpańskie powstaje w południowej części Gdańska, pomiędzy potokami Kozackim i Oruńskim.

W odległości kilkuset metrów od inwestycji znajduje się duży węzeł handlowo - usługowy: Morski Park Handlowy jak również sklepy spożywcze i punkty usługowe.

Dojazd do centrum Gdańska jest ułatwiony dzięki bliskości arterii Armii Krajowej, przemieszczenie się po całej aglomeracji umożliwia ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 37

Skoro ci dzieci przeszkadzaja podejć do rodziców i zwróć uwage a nie kryjesz sie na forum boisz sie powiedzieć masz nudne zycie zajmij się sobą albo wyprowadź się z tąd
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 9

Szkoda słów na takich ludzi widać że cięgle jednej i tej samej osobie przeszkadzają mocno dzieci ...... Człowieku śnieg służy do zabawy a niestety jak to zwykle bywa pod sniegiem jest trawa jak na złość no popatrZ.... proponuje zająć się swoim nudnym życiem a nie wypisywaniem głupot na forum nie widzę nic złego w tym że dzieci spotykają się pod blokiem razem się bawią tak się składa że plac zabaw też będzie postawiony pod blokiem;) wtedy też będzie ci szkoda bawiących się tam dzieci ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Czytacie ze zrozumieniem, czy kacik wzajemnej adoracji tych samych ludzi. Dzięki admin za usunięcie komentarza! Cenzura;)
Napisałem o psach, ich odchodach, o wiacie smietnikowej, przebitych oponach, ale i o trawie z rolki! Bo jest trawa między 1 A 2 klatka jest z rolki. Więc uderz w stół A nożyce.. w tym wypadku matka polka się odezwie.
A co do dzieci...jest tutaj kilka rodzin z dzieckiem/dziećmi... Ale niektórzy rodzice potrafią zapewnić rozrywkę dziecku nie tylko na osiedlowym parkingu...eh szkoda dzieci, no nie ich wina tylko "rodzicow".
Naszczęście wasze kółeczko to 3/ 4 rodzinki, dorze znane na osiedlu, reszta ma już was pomału dosyć, bo zachować się nie potraficie. Pozdrawiam osiedlowe gwiazdy!:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

Re: Pato

Skoro tak się przejmujesz naszym osiedlem to może dopilnuj osób które nie segregują śmieci, robią za przeproszeniem burdel koło wiaty śmietnikowej jak i na całym osiedlu... Dopilnuj ludzi którzy wychodzą z psami i niestety po nich nie sprzątają (wymiotować się chce jak patrze na te obsr*ne chodniki) ... Chyba nie masz nic ciekawszego do robienia, skoro czepiasz się dzieci... Zwróć uwage na inne ważniejsze sprawy... Bo te dzieci komuś najwyraźniej cały czas przeszkadzają... Latem za głośno, zima bo chwasty uszkodzą...
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

A ja mam nadzieję że szybko się stąd wyprowadzisz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 7

Uszkodzona trwa ??? Chyba jesteś śmieszny . To nie jest zasadzona trawa tylko rosnące zielsko. A tak apropo dziwne że przeszkadzają Ci dzieci a już g*wna po psach to nie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 10

Wstyd chłopie wstyd! Piszesz na forum, opony przebijasz...bohater w sieci A pewnie jesteś z tej patologii wzajemnej adoracji z bloku 67...tfuu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pato

Mam nadzieję że rodzice dzieci zjezdzajacych ze wzniesień przy bloku 67 zapłacą za uszkodzona trawę
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chyba czas najwyższy się z nimi sądzić..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Zmień prawnika.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja mam pytanie.?
Czy juz można wracać z Sylwestra ?
I drugie pytanie?
Zaczym my nabywcy czekamy?
Czy za sądem czy nadzorca czy za czym ?
Nasz prawnik tez nie wie...
Tak ironizuje bo to juz nienormalne jest
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Co Wy za glupoty piszecie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oj kolego stmympatyczny od.Najmana to z daleka...dalej czeka na jasnej górze...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Halas

Na Capitol jedz z Najmanem !!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Halas

Wyjdź przed blok może ktoś Cię zauważy... najszybciej patologia z bloku 67
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Zbiorka

Słuchajcie! Tak dłużej być nie może! Żadnej odpowiedzi, żadnej pomocy z żadnej strony! Musimy coś z tym zrobić! Wyjdzmy na ulice. Zróbmy halas. Zwróćmy uwagę na nasz problem!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Popieram! Kiedy będzie można zobaczyć przykład idący z góry? Czekamy na spółke, co kupiła parędziesiąt mieszkań. Zamiast płacić prawnikom chętnie byśmy dopłacili biednemu i uczciwemu deweloperowi nie więcej niż jest to konieczne. O ile by chciał jeszcze wywiązać się z obietnic...Tylko tyle. I aż tyle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

A taki był Amerykański!! Szeryf na dzikim zachodzie
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja nie mam prawników. Byłem kilka razy na poradach prawnych. Nie każdy płaci tym 2 kancelariom co miesiąc A i tak mnie nie stać na dopłaty... I co ?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jemu to już nie jeden groził sądem za zniesławienie. Dodatkowo zmarnował pieniądze ze zbiórki od wielu zrozpaczonych ludzi za co szczególnie powinien odpowiedzieć!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1