Osiedle Powstańców Warszawy

Temat dostępny też na forum: Osiedle Powstańców Warszawy
Osiedle Powstańców Warszawy powstaje w sąsiedztwie dworca PKP w Pruszczu Gdańskim, dzięki czemu przyszli użytkownicy i mieszkańcy inwestycji będą mieli zapewnioną szybką komunikację z Gdańskiem.

Parter budynku przeznaczony zostanie na lokale usługowe. Jedno ze skrzydeł będzie także poświęcone na powierzchnie biurowe. Na piętrach większego skrzydła powstaną natomiast mieszkania: jedno-, dwu- ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Słabo

Nie dość, że zmieniają ceny i ofertę do kupienia na stronie, co jakiś czas, to jeszcze plac budowy nie zachęca i nie przekonuje o jakości. Niestety.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zgadzam się z przedmówcą

Zmieniają ceny (a ceny wysokie) - chyba wpierw chcą złapać tych co mają nadmiar lub wolną gotówkę, oferta (bez rewelacji), jakość kiepska no i położenie - przy samej ruchliwej ulicy. Nie mówiąc, że np. lokale nie mają dużego parkingu a to podstawa. Generalnie słabo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Zgadzam się z przedmówcą

Poza tym z dołu widać pleśń na balkonach w gornych rogach.... Jak na zewnatrz pleśnieje to co ze środkiem? Jeszcze nie widziałam (chyba ze technika tak do przodu poszła) ,żeby budowac ściany ,tynkowac i od razu ocieplac itp. nie czekając na to aż mury dobrze wyschną.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

no i na co sie pan zdecydowal

?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja nawet byłem zainteresowany zakupem.

Sondowalem rynek, oglądałem ok 15-20 inwestycji w Gdańsku i Pruszczu. Muszę powiedzieć, że to blond babsko, które mi pokazywało ta inwestycję nie ma sobie równych w olewczym podejściu do klienta.
Jeśli na etapie sprzedaży tak się dba o klienta, jak jest później?! Nie, dziekuję.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

i gdzie Pan ostatecznei kupił

jak w temacie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gedbud Pruszcz Gdanski

Osobiscie iwazzalem ze to dobry deweloper. Niestety obecnoe uwam ze to partacze! Jak kupisz miszckanie o teklamacjach zapomnij nie mowiac o uprzejmosci osob pracyjacych "czego chcesz chamie"jak czasy z ubieglego wieku. Brak zastepstwa osby odpowiadajacej za prace no to chyba przesada. Zastanawiam sie co ja zrobiłem
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Gedbud Pruszcz Gdanski

A zastanawiałeś się co napisałeś? Polska to trudna języka.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Sikorskiego 36 (76 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje w zielonym otoczeniu, we wschodniej części Pruszcza Gdańskiego. Niewielka...

Sklep rybny (8 odpowiedzi)

cześć, szukam w pruszczu sklepu ze świeżymi rybami. jest jeszcze gdzieś coś takiego?