Osiedle Vivaldiego

Temat dostępny też na forum: Osiedle Vivaldiego
Osiedle Vivaldiego powstaje w intensywnie rozbudowywanej części Gdańska. Infrastruktura tej okolicy stale się poprawia. Wokół nie brakuje zielonych terenów, gdzie możliwe jest aktywne spędzanie czasu.

W pierwszym etapie budowy na Osiedlu Vivaldiego powstają cztery budynki wielorodzinne. Niewysoka, 3-kondygnacyjna zabudowa, dbałość o jakość wykończenia, zastosowanie materiałów naturalnych na ...
przeczytaj więcej o inwestycji
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak w Kalejdoskopie.

Witam.

Jestem klientem murapolu. Gdy szukaliśmy z żoną mieszkania w czerwcu 2012 to naszą uwagę przykuło "Osiedle Vivaldiego" było tym czego szukaliśmy; piękna elewacja ładny wygląd osiedla i piękne ogrodzone ogródki tak wyglądało to na zdjęciach z biuletynu. A co się okazuje po 3 miesiącach że elewacja z obrazków nie jest tą elewacja która jest w rzeczywistości. Zamiast ładnego i estetycznego ogrodzenia deweloper posadzi tuje a ogrodzenie we własnym zakresie finansowym pod ściśle określony projekt. Dziwi mnie to że innych to nie razi. ale gdzieś na forum spotkałem się z niezadowoleniem co do elewacji i do płotu. Gdyby więcej osób walczyło o swoje to by się coś osiągneło.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 34 nie zgadzam się z tą opinią 11

problemy

Myślę, że klientów, a właściwie już właścicieli mieszkań przygniotły inne problemy z developerem - dużo poważniejsze. Ale zgadza się - od początku do końca współpraca z Murapolem to porażka.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

Puknijcie się

Problemy to chyba wy macie ale z głową. Jak od początki współpraca z Murapolem była porażką to na huk się pchaliście. Ja w przeciągu 2 tygodni odbieram klucze do mojego pierwszego mieszkanka w Murapolu (Budynek N) i nie narzekam na współpracę p. Marcin Cieśla (przedstawiciel Murapolu) bardzo fachowo podchodził do tematu i jak coś chciałem to dało się załatwić. Dziwi mnie głupota ludzka - Jak według Ciebie jest coś nie tak (nawet z współpracą) to na huk wchodzisz w g***o. Przecież jak coś od początku śmierdzi to potem nie będzie pachnieć tulipanami. JA osobiście jestem zadowolony ze współpracy z Murapolem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8

Re: Puknijcie się

Kupilismy mieszkanie w budynku N i jesteśmy naprawdę zadowoleni.Współpraca z murapolem (Pan Marcin) super i godna polecenia.Wydaje mi się ,że jeśli ktoś od samego początku jest nie zadowolony powinien od razu rezygnować,a nie wydawać negatywne opinie!Chyba,że to konkurencja stara się zepsuć opinię.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6

Ciekawe czy odzyskasz swoje wpłacone na zaliczki pieniądze, a nadpłatę za media będziesz miał na bank.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powód

Co za problemowy Typ z Ciebie. Kupił mieszkanie a to co mu się w nim nie podoba to uschniete tuje za oknem. Wielki mi problem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

-

Uciekaj jak najdalej od Murapola, ja żałuję, że się skusiłem na zakup mieszkania od murapola. jeszcze do tego Toczek ,
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Polana Kampinoska (7 odpowiedzi)

W pobliżu powstającego osiedla przyszli mieszkańcy znajdą wszystko co wpływa na komfortowe życie...

Kampinova (8 odpowiedzi)

Kampinova powstaje na Łostowicach. Lokalizacja ta pozwala łatwo dojechać do śródmieścia Gdańska...

Quercus (16 odpowiedzi)

Quercus powstaje w południowej części Gdańska, w zielonej okolicy, nieopodal zbiornika wodnego....