turnus 21.02.2022 (30) Czy jedzie ktoś na turnus lutowy ? Dorka Przedszkola - przymorze (1) Czy ktoś mógłby się podzielić aktualnymi informacjami/opinie o przedszkolach... IrenaDen Przedszkole pozytywne ul fundamentowa 8 (3) Drodzy rodzice,, czy któreś z Waszych dzieci obecnie uczęszcza/uczęszczało ?...
Przedszkole nr 8 "Przyroda" - ul. Fundamentowa 9 (1) Witam Czy są jakieś osoby, których dzieci uczęszczają do tego przedszkola?... Magdaaa opieka nad osobą starszą Gdańsk (1) Dzień dobry szukam pracy do opieki nad osobą starszą wiek 47 lat .Ukraina... Piotr Complement (6) Complement powstaje w rozbudowanej w ostatnich latach części Małego Kacka.... trojmiasto.pl Basia Bydgoszcz (1) Jadę też 18 marzec z Bydgoszcz pozdrawiam wszystkich jestem trochę przerażona... Basia Bydgoszcz MIESZKANIE + (6) Witam,czy wiadomo od kiedy bedzie można składać wnioski na m+w Gdyni? Ada Szukam porady (1) Witam, szukam porad na temat wagi i treningów, waże o dużo za dużo, chciałbym... Marox Widok na PSIE KUPY z Chłodnej 1 (26) Zapraszam właścicieli psów ze swoimi pupilkami na trawnik przed blokiem na... Mający już tego dosyć wynajmę kawalerkę - Gdańsk Chełm (3) wynajmę kawalerkę 37 m2 ; ul. Nieborowska, Gdańsk Chełm; Wszelkie informacje... Najemca Szkoła podstawowa nr 46 Gdańsk Przymorze - proszę o opinie (79) Witam, Wszystkich których dzieci chodzą do SP 46 bardzo proszę o opinie.... niepewna Zadymione osiedle (2) Dobry wieczór. Szanowni mieszkańcy, w okolicy Stryjewskiego 5,7,11, cała... Krissu Strzelanie z wiatrówki (1) cześć, gdzie można w trójmieście postrzelać z wiatrówki? Coś w okolicach... xxyw 11.04 2022 (2) Czy ktoś z okolic Warszawy jedzie w kwietniu 2022 do Almy? Gall turnus 18.03.2022 (1) Jadę z Zakopanego na turnus 18 marca Danusia turnus 18.03.2022 (1) Ja jadę z Zakopanego Danusia Windy przystanek Odrzańska (2) Dwa miesiące temu wykonawca opuścił budowę niestety do tej pory wind nie... xl Abonament parkingowy (2) Dzień dobry Szukam osoby, która byłaby tak miła i pomogła mi z parkingiem w... Wojtek Szukam drużyny (1) Witam, szukam kogoś z kim można wyjść czasem pograć w piłke nożną lub może są... Marcin