ALMA Sobieszewo 21.02.2022 r. (13) Witam. Jadę w tym terminie, czy jeszcze ktoś się wybiera? Dorka3 Szczury w mieszkaniu na Czajkowskiego (1) W bloku przy ul. Czajkowskiego 4 pojawiły się szczury nie można się ich... M.W. turnus 21.02.2022 Alma (2) Cześc czy ktoś w tym terminie jedzie z okolic Wyszkowa JW
oddam (1) Oddam za darmo po moim świniaczku klatkę i różne takie tam: pelet, verselę... Toruń okolice turnus od 21.02.2022 (3) Jadę autem, mogę zabrać, mam wolne miejsca Artur zlece wykonanie podłogi wentylowanej na tarasie (1) kompleksowanie wykonanie podlogi wentylowanej z gresu na tarasie 60m2 na... Rafał Myjka ciśnieniowa (4) Może jakiś miły sąsiad pożyczyłby na 2 - 3 godzinki myjkę ciśnieniową do... Anula Alma 11.04.2022 (1) Jadę 11.04.2022 do Almy czy jedzie ktoś z Łodzi lub okolic Słoneczny stok zawackiej (1) Czy ktoś może powiedzieć jak aktualnie wyglada sytuacja z blokami( stan,... Aktualna sytuacja (1) Witam jak wyglada sytuacja z blokami i zagospodarowaniem terenu aktualnie?... Inwestycja Słoneczny Stok Maćkowy (163) Witam.Czy ktoś coś słyszał o tej inwestycji? Dwa kameralne budynki przy ul.... Ferdek415 Aktualna sytuacja (1) Dzień dobry, czy są tu osoby, które mogą się wypowiedzieć na temat aktualnej... Anonim plac zabaw dla dzieci miedzy Kartuska 79 - Winnicka - budzet obywatelski 2022 (1) Dzień dobry wszystkim. Do kwietnia tego roku można składać projekty lokalne.... Malgorzata Kubala McCabe Likwidacja grobów z ll wojny światowej (1) 14.02 Nieznana ekipa zlikwidowała groby z czasów II wojny światowej... Sygnalista Jade na turnus od 18.03 (1) Witam. Jade tam na turnus od 18.03. Ruszam z Gorzowa Wlkp. i moge kogos... Marcin Turnus 21.02 (1) Witam, również jadę na turnus 21.02.2022 z Aleksandrowa Kujawskiego Krzysiek Dobre Solarium w Oliwie (12) Miłe Formumki :o) poszukuję dobrego solarum w Gd.-Oliwie. Co polecacie?... Anulka chętni do grania w piłkę nożną balon na karczemkach (6) Jest możliwość grania w piłkę nożną. Trzeba zebrać ekipę są tutaj chętni? Wyjazd w maju 2022 (1) Dzisiaj dostałam skierowanie od 6.05.2022 r. Z tymi pluskwami to prawda, bo... Anetta Przewlekłe zapalenie zatok (2) Witam. Mam problemy z zatokami od jakiś 4 lat dobre. Na początku miałam... JusTyna32