102 (5) Witam na turnus jadę 27 stycznia jak sytuacja wygląda na ten moment w ośrodku... Pilkarz modernizacja osiedla Matarnia (1) czy na Matarni przy ul.Agrarnej powstanie kiedys biletomat i tablice... mieszkanka matarni Trucie psów (2) Drodzy mieszkańcy, ktoś na naszym osiedlu truje pieski. Umierają w... Kasia
Wieża play (2) Postawiono obok bloków na osiedlu wieżę play. Zrobiono to bardzo szybko,... Kasia Turnus 21 luty br. (2) Cześć czy ktoś z okolic Wyszkowa jedzie samochodem do Almy Nabiał ze Strzałkowa - gdzie dostanę? (29) Witam Poszukuję sklepu gdzie mają w sprzedaży nabiał ze strzałkowa, zależy... -mTusia- pilnie potrzebna pomoc !!! Wrastajace paznokcie u nog ! (3) Szukam na terenie Gdanska kosmetyczki , ktora specjalizuje sie we... Laura Jak marzy sie komuś wspólnota to wypad ze spółdzielni i nie oglądać się za siebie. (3) Wy nawet nie wiecie co to jest być we wspólnocie . Zwłaszcza w polskiej... mieszkaniec SP 81 2022 Nur fur deutsche. Segregacja pełna parą. (3) Jeżeli mozecie, to omijajcie Państwo tą szkołę z daleka. Wyjątkowo... Ziggy Wiosna, miotor 125 (1) Czy ktoś wędruje po okolicach Trójmiasta i nie tylko na takim sprzęcie.... Marek ROD konopnicka (2) Cześc, zastanawiałam się, czy ktoś z Was ma działeczkę na ROD konopnicka i... wra Willa Redłowo (3) Atutem Willi Redłowo jest jej położenie blisko centrum miasta oraz głównej... trojmiasto.pl Nodo (5) Inwestycja powstaje w lokalizacji, którą docenią osoby, które wygodnie... trojmiasto.pl Linie komórkowe (1) Co to jest linia komórkowa? Zastanów się, jakiego rodzaju linii komórkowej... antygeny Chór w okolicach Oliwy (3) Czy w Oliwie lub okolicach znajduje się chór dla osób max 40-45 lat ? Chętnie... turnus od 21 luty 2022 (2) czy ktoś może jedzie z Wyszkowa do Gdańska Sobieszewo od 21.02.2022 Opel insignia (1) Witam. Chce kupić Opel insignia sedan ,benzyna. Co sądzicie o tym aucie i... kubas2001 Co po Lewiatanie (3) Czy ktoś wie na co zostanie przeznaczony teraz pomieszczenie po Lewiatanie... Artur ALMA - Gdańsk Sobieszewo (2) Witam. Byłem na turnusie w Almie do 26.01.2022 czyli niedawno. Potwierdzam... Marek P. ALMA - sanatorium właśnie zakończyłem. (3) Wszystko super. Bardzo duża różnorodność zabiegów. Obsługa zgrana,...