łeja na Dąbrowie (1) Już godzinę jeżdżą łeja na Dąbrowie słuchacz łej Spadek napięcia (1) Czy u kogoś też w nocy był spadek napięcia i wywalili korki Kasia turnus od 25 czerwca (2) zbieram ekipę na lato, na turnus od 25 czerwca. Żadnych bawidamków,...
Akna 18 marzec (2) Czesc kto jedzie 18 marca do Almy Mania Poszukiwana koleżanka-mama do wspólnych spacerów :) (2) Hej! Razem z córcią ( 5 miesięcy) chętnie pospacerujemy z inna mama /... Kaśka zatoki (1) Mam problem od ponad 2 lat z zatokami testy alergologiczne nie wykazały... magdasile Stwórzcie turniej koszykówki zapisać może się każdy (2) Było by super gdybyście zrobili turnieje koszykówki od lat 14-20 zapisać może... Gracjan Andrukiewicz Wspólne spacery z wózkami :) (1) Może jest tu jakaś mama chętna na wspólne spacery ? :) Mój email :... Kaśka Turnus 21.02 2023 (1) Zapraszamy do naszego sklepu... Turnus (1) Witam Jesteśmy sklepem stacjonarnym dla sanitariuszy. Zapraszamy po bezpłatne... Turnus 27.01.2022 (5) Witam czy ktoś jedzie w tym terminie na turnus Kamil Skierowanie na test turnus 27.01.2022 (9) Dostaliście skierowanie na testy Pobyt w Almie od 21.02.2022r. (2) Witam wszystkich. Czytam opinie o Almie i mi choroba przechodzi samoczynnie... Artur ceny mieszkań w Gdańsku (136) Cześć wszystkim, zastanawiałam się nad zakupem mieszkania w Gdańsku, ale... Ania Budowy na Zielonym Trójkącie (1) Od jakiegoś czasu mówi się, że te obskurne pawilony przy Zielonym Trójkącie... Traszka.G Kupię dom na wzgórzu mickiewicza (1) Szukamy z rodziną domu na wzgórzu Mickiewicza. Najlepiej do remontu ale nie... Ania Sobieszewo 27.01.2022 (1) Jak mi się nie chce jechać. Do zainteresowanych (2) Niektóre posty tej dyskusji to SPAM. Chcecie kupić tu lokum? Przygotujcie się... Jerzy Sobótki 15 Wzgórze Zinglera (27) Nazwa Wzgórze Zinglera pochodzi od tradycyjnej nazwy miejsca, gdzie powstać... trojmiasto.pl Ozonoterapia (18) Czy ktos poddawal sie ozonowaniu krwi?... Czy poczul jakies szybkie skutki... kuma2015