ALMA - sanatorium właśnie zakończyłem. (3) Wszystko super. Bardzo duża różnorodność zabiegów. Obsługa zgrana,... turnus 21.02.2022 Alma (1) Dzień dobry czy ktoś jedzie w tym terminie z okolic Wyszkowa anonimowy Spółdzielnia (24) Chciałam zapytać czy jesteście zadowoleni ze spółdzielni na pustkach? Myśle,... Magda L.
wyjazd (2) Dzień dobry czy ktośjedzie na turnus do Almy w Gdańsku Sobieszewie od 21... Proszę się zastanowić (2) Brak miejsc do parkowania. Mandaty już się sypią. Ciśnijcie dewelopera o... Mieszkaniec Gdzie moge sprzedac 2 NOWE albumy kulinarne ? (7) Mam do sprzedania 2 NOWE ( w ogole nie uzywane ) , bardzo ciekawe albumy... Joanna Mieszkanie ( uciążliwe ) na Przymorzu (3) Od miesiąca mieszkam w falowcu, na parterze. Przymorze. Wynajęliśmy to... Agata zboczeniec (20) W bloku przy ul.Noskowskiego 15.. na balkonie ok.godz.23 przylapany... podejrzany Spędź z nami ferie na sportowo !!! (1) Gdański Klub Sportowy "Korsarz" zaprasza na dziewczęta i chłopców bez... korsarz5 Omijajcie żabkę na Wałowej!!!!!!!! (1) Nie polecam Żabki na Wałowej. Właściciel chamskim, arogancki i jeśli nie... Modern Tower (16) Położenie Modern Tower nieopodal wybrzeża, w otoczeniu Lasów Witomińskich i... trojmiasto.pl koszykówka dla dorosłych - karwiny, wielki kack, dąbrowa (11) Witam, Jako świeżo upieczony mieszkaniec wielkiego kacka szukam miejsca, w... o. wyjazd (1) czy ktoś jedzie na turnus od 21 lutego 2022 do almy w Gańsku Sobieszewie od... Absolwenci Studium Nauczycielskiego - (5) WAŻNY KOMUNIKAT DRODZY ABSOLWENCI... ruszkol52 Co na miejscu parkingu (1) Czy ktoś wie co powstanie na miejscu parkingu, a raczej jaki deweloper tam... kradzieże na pustkach (4) cześć wiecie coś o kradzieżach piwnic na pustkach Cisowskich ? aa Śmierdzące mięso (3) Dzisiaj kupiłam śmierdzącą łopatkę w sklepie Gzela - Dąbrowa Centrum. Już... Asia Parking przy dworcu Chylonia . (1) Co jest z tym parkingiem , że nie jest udostępniony do użytkowania ? pytek Nielegalny parking (3) Systematycznie powstaje nielegalny parking na ulicy Kartuskiej na Demptowie.... Lekarz psychiatra Gdańsk (1) Nie polecam. Amanda