Prezent dla męża (1) Hej :) Chciałabym sprawić mojemu mężowi niespodziankę i na urodziny zamówić... Tablica rejestracyjna (2) Witam Może ktoś z Państwa znalazł tablicę rejestracyjna, która w dniu... Floyd Zagadka (25) Czy kroś wie gdzie na Stogach jest ulica Rozewska??? :-) xXx
Co sądzicie o Wabo? (4) WABO - co sądzicie o tym zarządcy? Mieliście może również styczność z... Mayby Szkola nr 47 (6) Kto chodzil do szkoly nr 47 i pamieta sprzataczke Benie :D Jankowski Spółdzielnia Mieszkaniowa Stoczniowiec (4) Co sądzicie na temat tej spółdzielni? Adam Tomasz - opinia (1) W maju 2021 odebrałem mieszkanie na osiedlu Park Emilii. Muszę przyznać, że... Tomasz merkus (25) czy w tym sklepie kierownictwo zwraca uwagę na wypowiedzi ekspedientek do... 20 cze godz 12 Huki strzały wystrzały. (2) Ktoś wie skąd te nierugalarne huki, jakby z broni palnej ale mega głośnej,... Maria Przedszkole Kokoszki koło bloków- opinie (51) Czy któras z was ma dziecko w tamtym przedszkolu albo miała? jakie są wasze... tajki Od paru godzin nad Brzeźnem latają samoloty.. (1) O co chodzi z tymi samolotami? Lazurka nnt. polecicie weterynarza z Gdanska? (51) Bardzo prosze o polecenie fachowego ale tez milego weterynarza dla kotkow.... vibrio Uśmiech dziecka - prośba o opinie dot. żłobka (52) Witajcie, prośba o opinie dot. żłobka Uśmiech Dziecka przy ul. Kalinowej.... Joanna Poszukuję działki budowlanej (3) Witam, Kupię działkę budowlaną w Kiełpinie Górnym. Okolice Gostyńskiej,... usampla Amator na Kosza 40+ (1) Cześć , Czy jest może ktoś lub już drużyna z okolic Karwin, Wielki Kack,... Mario piłka nożna dla chłopców od 4 roku życia (1) W czwartek o 18.00 przy SP 44 na Przymorzu będzie pierwszy trening piłki... Monika Turnus 19,08,2021 Alma Sobieszewo (2) Jadę autem z Lubelskiego Jacek Turnus od 19.08.2021 (1) Witam jak oceniacie ten czas spędzony na turnusie rechabilitacyjnym jakie... Alma (12) Witam, czy ktoś wybiera się do Almy 13go września??? Małgorzata Gdzie jest haczyk? (6) Zastanawia mnie gdzie jest haczyk w tej inwestycji? Obserwując inne podobne... zainteresowany