Zawody na zbiorniku retencyjnym Srebrzysko (1) Zapraszamy! Smocza Aura zaprasza na zawody smoczych łodzi w niedzielę... Gabi Alma 2021 sierpień/wrzesień (1) Tak jak piszą tak rzeczywiście jest. PRL w najlepszym wydaniu. Zabiegi... Odbiór Gardenii (4) Dla tych, którzy już kupili ;) odbiór kluczy ma być podobno w drugim kwartale... rm
Bezpłatne treningi wioślarskie (1) Dzień dobry, GTW Gedania, klub wioślarski przy ul. Siennickiej 7 zaprasza... Gedania Rytm (1) Cena to porażka. Boisko, szkoła, hałas od rana. Do tego korki na wyjezdzie... danka zajęcia sportowe dla dzieci od 4-go roku życia (2) Super multisportowe zajęcia dla maluchów w Mojej Akademii Sportu. Pierwszy... Monika cena 2 etap (5) Czy ktoś z państwa orientował się może już o cene 2 etapu w budynku... P. Nie polecamy! (2) Terminy z ich strony to iluzja. Brak kontaktu. Cis (21) Pobliskie tereny zielone i znajdujący się na terenie Trójmiejskiego Parku... trojmiasto.pl Piękne ale... (1) Hałas potworny od rana nie da się tam póki co mieszkać więc chcącym tam... luky gd Szkola STO we Wrzeszczu (2) Witam, czy sa tu moze mamy dzieci z tej wlasnie szkoły? Zalezy mi na świezych... Ania Stal nierdzewna, jaka firma? (2) Ostatnio szukałam firmy, która oferuje cięcie stali, podobno firma Nova... moderamonia PILNE !!! Bardzo prosze o informacje !!! (9) Bardzo prosze o polecenie mi dobrego endokrynologa przyjmujacego prywatnie w... Poszukuję Niani Gdynia Obłuże (1) Dzień dobry :) poszukuję Niani do 1.5 rocznego chłopca. Praca w pon i pt 3 h.... Marta Walne zebranie (12) Powraca znów sprawa likwidacji ryneczku. Uważam, że coroczne wpychanie z... ass pediatra Ewa Karwacka czy Iwaszko - Fierek (Gościnna)? pomocy... (14) dziewczyny-liczę na waszą pomoc...muszę wybrać pediatrę - nie ukrywam, że... justi Badminton (1) Cześć, jest ktoś chętny do grania wieczorami w badmintona na boisku przy ul.... Działka ROD (3) Cześć, poszukuję informacji o działkach ROD na sprzedaż/dzierżawie, najlepiej... Kasia Bernadowska 3 - remont elewacji (1) Dzień dobry, Budynki z inwestycji Bernadowska 3 starzeją się bardzo brzydko.... Paweł Viva (2) Ulica Junony, przy której powstanie budynek Viva, łączy ze sobą dwa główne... trojmiasto.pl