Alma (58) Witam, czy ktoś z Państwa ma termin od 30 czerwca do 23 lipca? Anonim kościół Stogi (8) Nie chodzę do kościoła i nie będę chodziła dopóki dopóty(wybaczcie ale nie... EWA Poszukiwana pralnia (9) Hej. Czy ktoś z Was orientuje sie czy gdzieś na wrzeszczu albo w dzielnicach... ghost
Druga część programu uwaga tvn w sprawie LWSM Morena (2) Zapraszam do obejrzenia drugiej części dotyczącej przekrętów z jednej z... Krzysiek Alma na bieżąco (3) Wszystko dobierane komputerowo! : godziny posiłków, zabiegi niestosowne do... Uzdrowiona expresowo Czy osiedle Jasien Bulwary jest w miare cichym osiedlem (4) Witam wlascicieli osiedla Jasien Bulwary i mam pytanie czy jest to w miare... Betty Kostki 3 (6) Inwestycja usytuowana będzie na łagodnym wzniesieniu. Zaletą lokalizacji jest... trojmiasto.pl witam chciałem Cię zapytać ile to kosztuje..poród? i jak się dla Ciebie zarejestrować? (1) ... Hałas Latające w nocy samoloty (2) Czy to nikomu nie przeszkadza ze samoloty latają w zasadzie cała noc , można... gdańszczanin Smród i hałas z budynku byłej Czerwonej Torebki + trucie okolicznych mieszkańców (2) Czy któryś z właściwych dla Gdańska urzędów zajmie się w końcu uciążliwym... Zirytowany opieszałością urzędów Agresywny bernardyn (1) W dniu 3.07.21 poszłam z dwójką małych dzieci i niewielkim psem na smyczy ul.... Czy ostał się na Witominie ktoś ,kto słucha metalu ? (1) Głównie chodzi mi o ludzi ,którzy siedzieli w tej muzyce w latach 80./90... behrens5 Stłuczka na Al. Zwycięstwa (korytarz życia) (1) Czy ktoś może nagrał lub widział zdarzenie/stłuczkę 30.06.2021na Al.... Grażyna Hałas w nocy (1) W nocy z 1.07. na 2.07, około godziny 1:00, od strony lasu oliwskiego... Mar Zgubiona tablica rejestracyjna (1) Podczas ulewy 30.06 zgubiono tablicę rejestracyjną gdzieś na trasie Estakada... Agata N696 (2) Biurowiec powstał pomiędzy Gdynią i Gdańskiem, a na dodatek przy głównej... trojmiasto.pl Nova Starodworcowa (4) Powstanie inwestycji planowane jest w Wielkim Kacku, w sąsiedztwie użytku... trojmiasto.pl pomysł szkoły 'Żyrafia Osada' (Gdańsk Oliwa) - co sądzicie? (13) w weekend odbył sięw Oliwie piknik promujący projekt pod hasłem ' Trójmiejska... zorzanna Szukam (1) Czy ktoś wie jak nazywa się firma która przycina krzewy i drzewka przy... Santa Alma Sobieszewo (1) Witam właśnie wróciłam z Ośrodka Alma i przyznam że jestem zawiedziona,... Maxa