Program "Wspólne podwórko" (1) Dzień dobry, brał ktoś udział w programie miejskim "Wspólne podwórko" i... K.A. czynsz i co na piotrkowskiej ( sm szadólki ) (3) Witam , napiszcie proszę jak wyglądają wasze rachunki za co . Ja płacę... Krzychu Warzywniak w okolicach wrzeszcza dolnego który polecacie? (1) Gdzie polecacie robić zakupy, w jakim warzywniaku we wrzeszczu dolnym?... Ewa
Mała Francja (1) Domy przy Kirasjerów powstają w Małym Kacku, w otoczeniu zabudowy... trojmiasto.pl Super fresh (1) Dobra strona świetna Sexopowiadania Mrowki w mieszkaniu (1) Czy można się zgłosić do naszej spółdzielni aby poradzili coś odnośnie plagi... Chris gdzie w trójmieście (6) gdzie można kupić takie peruki w trójmieście?... megmeg Zastawiony chodnik (1) Notorycznie zastawiony chodnik na ul.Reymonta od ul.Hubala do pawilonu... Andrew Spacer kosmiczny dzięki trawnikowi (1) Dzień dobry. Mieszkam w Brzeźnie pół roku i już się przyzwyczaiłem że tu... A.P. Jaki jest na PustkachCisowskich operator tv kablowej.... (3) Witam. Jaki na pustkach Jest operator sieci kablowkowej???? Anna Dzwony kościół na ulicy hodowlanej (19) Czy jeszcze komuś przeszkadza wczesne i w niedzielę częste bicie dzwonów z... Paulina Szkoła policealna - opinie (7) Co sądzicie o szkołach policealnych? chodzicie gdzieś? zbyszek001 Pobyt (1) Witam !! Jestem obecnie w tym ośrodku . Wychodzić można .Drzwi zamykają o... MD Znika skarbówka na ul. Żaglowej (1) Likwidują Urzad Skarbowy na Żaglowej. Podobno trzeba będzie jeździć aż na... Mieszkaniec Nigdy nie zawiodłam sie na Pani dr. Malec (1) Byłam pacjentką dr.Malec przez 20 lat, od chwili gdy tu zamieszkaliśmy.... Mieszkanka Osowy. Szkoła Podstawowa nr 1 Morena (60) Czy ktoś ma doswiadczenia związane z SP nr 1 na Morenie. Zastanawiam się czy... effcia Czy każdy autobus ZTM ma opóźnienie z powodu "kapusiów" covidowych ? (31) Czy każdy autobus ma opóźnienie z powodu "kapusiów" covidowych ? Przykład:... Makabra Telewizja (5) Czemu w telewizji osiedlowej na Więckowskiego nie można wyszukać nowych... karol orange oszust..l (1) orange swiatlowod to oszust i naciagacz.Obiecywal 3 miesiace gratis i na tym... Drzwi do mieszkania (3) Szukałam do swojego domu drzwi wewnętrznych, mój projektant zaproponował... moderamonia